Träning, tankar och upplägg!!!

16 april, 2013
16 april, 2013

Efter en veckas ”vila” med sporadisk träning så har det nu lagts upp en ny plan inför nästa mål i år…SM i AF 3/8.

Och med sporadiskt så menar jag sporadisk, blev inte många pass…men det kände jag att jag gjort mig förtjänt av….fick dock nöjet att köra ett benpass med Tim…..

20130416-163527.jpg
Kroppen var inte riktigt i form efter tävlingen, ha ha Tim kallade mig kroppsbyggare när han hörde jag flåsa som en flodhäst :-).

Träningsupplägget inför SM:
1. Chins/dips och kondition.
2. Ben och vader.
3. Bröst och 1/2 axlar.
4. Dips/armar och kondition.
5. Chins, rygg och baksida axlar.
6. Ben och vader.

Dessutom kommer ett konditionspass till läggas in, någonstans under veckan. Chins och dips kommer prioriteras med anledning av att det är tävlingsmomenten. Ben kommer prioriteras för att jag släpar efter med dem helt enkelt….målet för i år är att komma upp i 35 chins och 50 dips, högt kanske….men som jag brukar säga, man måste sikta mot stjärnorna för att nå upp till molnen :-).

Dieten kommer påbörjas igen 10 veckor innan tävling….sen kan naturligtvis dietperioden sänkas beroende på hur jag ligger till/landar från BMR dieten!!!

Från och med idag skall jag testa ny PWO…kommer utvärderas efter hand, intressant att se om den kan komma upp i samma standard som min favvo kombo Power/Agmatine!!!
href=”https://team.mmsports.se/robban/wp-content/uploads/sites/13/2013/04/20130416-170303.jpg”>20130416-170303.jpg

Idag blev det två pass. Startade dagen med ett chins/dips pass följt av kondition på morgonen. Mixade chinsen med först 4 set utan vikt och utan dragremmar, följt av 4 set med dragremmar och vikt, avslutade med 2 set utan vikt och med dragremmar. Dipsen blev 8 set, först 4 set utan vikt följt av sista 4 seten med vikt. Har inte riktigt beslutat hur jag skall lägga upp det med dessa övningar än, när jag skall köra tungt och när det blir mjölksyreträning….återkommer med detta!!!

Kvällspasset blev ben och vader……gött pass med frontböj, knäböj, benspark och stående vader/en med vikt!!! Avslutade med superset, brände gott i benen och vaderna :-)!!!

Tips från coachen :-)….Body Science delight blåbär blandat med havregryn….mums!!!

20130416-165429.jpg

<a
Man behöver inte göra det mer komplicerat än så!!!

Ha en trevlig kväll!!!

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!