Nu gasar vi……det sista :-)

11 mars, 2013
11 mars, 2013

Nu är vi inne på lite mindre än 4 veckor kvar tills tävling och formen tar sig bra och jag har en förhoppning på att vara mer nerrippad än jag tidigare varit på någon tävling, gamlingen kämpar på…nu kör vi det sista :-).

Fredagsträningen bestod i ett benpass och renovering i hemmet….avslutade med en 80 minuters HotStoneMassage…kändes som man var väl värt det :-). Detta var det sista riktiga benpasset innan tävling!! Behöver vila dem längre för att tappa vätska än övriga kroppen…

Dietstatus: Förra veckan resulterade i -0,5kg och -0,5cm i midjan, hyfsat resultat då det börjar bli svårare och svårare att tappa ju lägre ner man kommer i fettprocent…..

Lite formbilder från i fredags:

20130311-223337.jpg

20130311-223357.jpg

Från och med nu så kommer det läggas in betydligt mer poseringsträning…varje pose kommer fotograferas med lite olika ”rörelser” och utvärderas….vill ju ha dem så bra man bara kan. Har redan fått lite tips på hur jag ska förbättra visa rörelser :-).

Helgen har varit helt träningsfri, inte för att jag inte känt för att träna utan helt enkelt med anledning av att jag arbetat och gjort pass där det bara har varit 8 h mellanrum…..blir svårt att få in det när man behöver sova med :-).

Nu är listan klar….och i o med det så kommer även tankarna på att om man verkligen har där och göra..vet inte alls vart jag står!!! Är ju trots allt en internationell tävling…

20130311-224658.jpg
Men dem slår/slog jag av mig ganska fort…med att det är första tävlingen i denna disciplin och att jag inte kan göra mer än mitt bästa…sen får man utvärdera, förbättra poser (om det behövs) och fortsätta arbeta på dem svaga sidorna.

Idag har jag varit riktigt seg efter helgen men har ändå tuggat på med två pass och renovering!!

Morgonpasset:
Biceps
Skivstång 65kg * 5 set
Hantelcurl, sittande 28kg * 4 set
En hands, km 40kg * 3 set

Avslutade passet med en PowerWalk på 40 minuter……
Blev ett oförskämt bra pass…betydligt bättre än jag trodde när jag lunkade ner på gymmet :-).

Kvällspasset:
Bröst
Bänkpress 130kg * 6 set
Snedbänk, skivstång 100kg * 5 set
Km, ner 65kg * 4 set

Orkade inte hålla uppe energin under passet….helt klart det sämsta passet under dieten, kroppen ville inte riktigt…men som jag brukar säga: när det går som sämst det är då man är som ”starkast”.

Nä nu är det Go Natt, ny dag imorgon med två pass och poseringsträning….Sov Gott!!!

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!