Fettmätning, formkoll och träning!

Michaela Augustsson —  5 mars, 2014
5 mars, 2014

Tjenare tjenare därute!

En helg som gått, IGEN! Går så jäkla fort. snart helg igen! Denna helgen blev inte riktigt som jag hade planerat den , jag skulle ju fö fasen vart och åkt skidor… men ikke. Sjukdom kom emellan och det blev till att omplanera lite.
För egen del gjorde det inte så mycket faktiskt i slutändan, för jag har knappt hunnit landa här borta i gbg alltså. Jobb, träning och fortsatt fix med lägenheten har tagit dygnets alla timmar.  Men men.. det är så i början=)

Iaf, så har jag fått en hel del massa gjort Jag har nu äntligen skickativäg alla paket, skor och kläder till er alla som hittat era fynd varor i min bloppis =) wiihoo.. kul att intresset varit stort!

Sen har jag givetvis hookat upp med en hel del temm8s här nere och kört roliga teampass a la MMSports som varit superstimulerande och kul, och något jag tycke vi skall bli bättre på i teamet alltså;) så sjukt givande och inspirerande att samla våra taggade, passionerade, viljestarka, erfarenhetsrika och olika personligheter på samma ställe för att samköra ngra pass ibland. Det gjorde vi förra helgen, kolla här vad najs det blev när en viss LELLE smyger omkring och klipper ihop till en grym film 😉

TEAMTRÄNING MMSPORTS

Sedan förra teamträffen i gbg skadade jag min hand i samband med träning i armgången som jag nötte med tips och trix från grymma AF-atleter med rutin 😉  som Knasen&  Kristian Sewen .. Hårt att ligga i topp 😉 och här kan  ni se resultatet av djungeltarzans svingande

aoooch!

aoooch! Köttsår Fifan.. och svårläkta jävlar! Helt handikappad.

Så med den handen har jag fått använda handskar i alla mina dragövningar, ingen rodd:( ingen armgång och bara ett jäkla gnällande och svidande! Men det är så när man tränar på detta viset, fullt ös =)

Fettmätning är gjord, med bra resultat och förvånande god form på kort tid. Redan efter första veckan började kroppen visa sig från sina bättre sidor 😉 Mage och armar framförallt vilket ger ett bra visuellt intryck av att formen blir bättre. Det är motiverande, och framförallt med så kort tid.

Abs-olutely having fun dieting ;)

Abs-olutely having fun dieting 😉

Det tackar vi för efter mitt spontana Beslut att tävla nu redan 3 Maj på BODY CLASSICdå kanske jag slipper oroa mig för mycket på formen och  satsa mer på prestationen 😉 som är helt nytt för mig som sagt, kämpar med mina chins och dips och tävlar mot mig själv hela tiden, med ibland orimliga krav och ibland en ganska ok insikt i att jag enabrt sysslat med denna typ av träning i max 4 mån. 😀 Men kul är det och jag vill ställa upp framförallt för att det är kul att det blir fler tävligar under året, men då är det ju också viktigt att folk ställer upp för att detta skall vara genombart, så.. planen var december, men blev maj 🙂 Inte illa pinkat hörrni 😉

Här nedan följer mina mätningar med 2,5v emellan:

Client: Michaela Augustsson Weight: 63,5 kg Date: 2014-02-08
Chest: 2,5 Suprailiac: 7,5 Thigh: ca 21
Triceps: 11,0 Midaxillary: 3,9 Calf: 7,8
Biceps: 3,6 Subscapular: 6,3 Knee: 4,2
Abdominal: 6,4 Lower back: 6,0 Cheek: 3,3
Umbicillal: 5,3 Hamstring: Chin: 6,2
Upper trapezius: 7,5 Outer deltoid: 8,2
Body Fat %: 13,93 % Body Fat lbs/kg: 8,85 kg Lean BW lbs/kg: 54,65 kg

2,5 v senare:

Client: Michaela Augustsson Weight: 62,3 kg Date: 2014-02-28
Chest: 2,6 Suprailiac: 6,1 Thigh: 18,2
Triceps: 9,6 Midaxillary: 3,4 Calf: 7,2
Biceps: 3,5 Subscapular: 5,3 Knee: 4,5
Abdominal: 5,4 Lower back: 5,6 Cheek: 2,8
Umbicillal: 4,6 Hamstring: ~16,0 Chin: 6,1
Upper trapezius: 6,6 Outer deltoid: 7,0
Body Fat %: 12,53 % Body Fat lbs/kg: 7,79 kg Lean BW lbs/kg: 54,41 kg

 

Ser man till nuffrerna i sammanställningen så är det inte så exalterande kanske, men samtidigt ser man på mätpunkterna bra skillnader och dessutom verkar det t o m som jag byggt på mig lite mukkler t o m om man ser till att vikten ej sänkts men fett som fösvunnit. Bästa av 2 världar hörrni 😉 ( OCH INGEN 1-4tim CARDIO… Säger det igen.. INGEN CARDIO 😉 )

ett av min mål på dieten. havregrynsgröt med bodyscience casein vanilla icecream med blåbär, hasselnötter, pumpakärnor och äggvita =)

ett av min mål på dieten. havregrynsgröt med bodyscience casein vanilla icecream med blåbär, hasselnötter, pumpakärnor och äggvita =)

Middag, lövbiff rullader och bästa såsen (starkaste) blandat med kvarg vilket gör att det inte behövs särskilt mycket. potatis i ugn.. m m mm...=)

Middag, lövbiff rullader och bästa såsen (starkaste) blandat med kvarg vilket gör att det inte behövs särskilt mycket. potatis i ugn.. m m mm…=)

 

Har givetvis otroligt bra hjälp från produkter från MMsports och Body Science under dieter. Här ser ni lite va min träningsnutrition. REPBcaa, fosfadinsyra, Ursobol.. och riskaka med honing såklart ;)

Har givetvis otroligt bra hjälp från produkter från MMsports och Body Science under dieter. Här ser ni lite va min träningsnutrition. REPBcaa, fosfadinsyra, Ursobol.. och riskaka med honing såklart 😉

Jag tränar på och fokuserar mycket på chins och dips givetvis, har också lagt in en hel del hinderbana träing och moment i min träning… Som förövrigt elakt påvisar det jag alltid sagt att mina muskler inte är mjölksyretåliga för fem öre, så det är ngt j<g kämpar med i varje jäkla steg när jag på blodfyllda stubbar stapplar omkring här och där i gymmet 😉

Nu mina vänner skall jag gå och ta ur min glass ur glassmaskinen 😉 Protteglass coming up… Skall göra ett snabbt upplägg om alla grymma smådiettips jag på bara dessa få veckor lyckats sätta i verket relaterat till min söttand 😉

Hej på er sålänge*

hehe.. my gym needs me.. and I need it bad aswell ;)

hehe.. my gym needs me.. and I need it bad aswell 😉

/ M

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+