Nu är det KLART! Göteborg NU kommer JAG!!! =)

Michaela Augustsson —  25 januari, 2014
25 januari, 2014

Tjabba hejsan!

Precis så är det… Nu är det klappat klart kontrakt skrivet och saker planerade. 15Februari fullföljer jag ytterligare en plan, en dröm och en ny framtidsbana genom att flytta till Göteborg!

Göötaaalaaabooorg =)

MEN, det har banne mig inte varit lätt att få tag på schysst boende alltså. därav har jag varit dag som natt uppstressad och inne på varenda jäkla sajt, hört med kontakter, hjälp med bevakning !
För har jag bestämt mig för nått.. då kommer det att bli av. PUNKT!
En av mina bättre egenskper och ni som följt mig ett tag.. ni vet.. att säger jag det högt, skriver ut det, DÅ är det ngt som kommer att ske. !
Man vet aldrig hur saker och ting löser sig, eller när det löser sig, eller kan ens att det blir som man tänkt sig (väldigt sällan skulle jag vilja påstå;) ) MEN man vet ATT det LÖSER SIG, på ett eller annat sätt =)
Det är alltid en tröst känner jag, och positivt tänkande tar en alltid långt!

 

Iaf, jag är superladdad. Skräckblandad förtjusning med ett helt nytt kapitel, en helt ny livssituation (varför göra sig bekväm och trygg liksom;) ) och helt nya människor att lära känna!
Jag hoppas NI (Gbg-gubbar och gummor) tar hand om mig väl, och har tid att umgås och lära mig se alla vackra sidor av denna vackra stad. Jag känner sparsamt med folk i Götet så… Hook me up på närmaste gym eller dansställe vettja 😉

MEN, jag kommer också ha en grym fördel och att kunna arbeta nära min Coach J och mina grymma teamm8s Team Bodyscience samt sponsorer MMSports vilket kommer leda till massa kul och bus i träning, tävling och planer för närmaste året tror jag 😉

 

Min träning!
Min träning går riktigt bra! Jag kör tungt, jag kör rätt;) jag kör pååååå….. !!
I dagsläget är det inte mer komplicerat än att jag kör runt på Chins, Dips (i olika konstallationer för att jobba upp svagheter, som explosivitet och repsantal.) Knäböj (bak och frontböj) Marklyft (pausmark, arbetssätt), Bänkpress.
Jupp thats about that ..
Allt är också med mycket teknikfokus på basövningarna, och börja med ”Gör om Gör Rätt”.. sånt gillar jag.
EN smäll på käften där man säger, det här är ok, men inte så bra det kunde vara… gör så här istället. Ta tips från duktiga atleter, värdera info, testa, justera, argumentera, ifrågasätt och hitta sin variant =)

BAM har numer ett PB på 130kg LÄTT och mer att hämta. Arbetssättar på 110kg x5. DET mina vänner är snabb utveckling för mig som hade sedan bara 2mån PB på 110kg , haha =)

Jag blir tyngre, men dipsen blir bättre och fler 😉

Alltid superkul att testa nya saker som ni säkert märkt att jag tycker.
Det kan ni som följer mig på Instagram michaelaaugustsson se på flertalet av mina videos och bilder där jag försöker visa kreativa grymma övningar med fokus på stabilitetsträning, balans och nytänk med andra övningar. SÅ gilla rjag att jobba, ta in massa ny inspiration från olika håll och använda olika saker för mina olika syften, och delar gärna med mig till er då flertalet av er är sååå gulliga oh verkligen visar er uppskattning av detta bidragande och mitt sätt att träna 🙂 TACK!

Jepp, beachraggar biccen "that way my little badbyxepöjk ) " 😀

Min kost har jag inte alls brytt mig om senaste månaderna, jag har ätit, haft energi, njutit, blivit fylligare, starkare, skaffat på mig en hel del jäkla muscles och det känns riktigt bra =)
Därmed är det iofs dags att i Februari i samband med flytt kliva på en diet ( JA NU SKA JAG DET! ) för de planer jag har för vårens utmaningar.
Har inte helt bestämt mig om jag kommer vara med och tävla ännu.. därmed lite oklara besked från min sida till er 🙂 I know. Men det kommer mer info när jag installerat mig och skaffat en lite mer av en vardag och tagit endel av de beslut som måste tas =)

Men nu, med den vetskapen om att jag kommer husera runt och bete mig i Götet så vill jag passa på att höra med er om vilket är det bästa gymmet ni rekommenderar, har vart runt på flertalet både SATS och Nordic Wellness och det finns både bu och bä. Jag eftersöker också ett gym/eller idrottshall där hinderbana träning, agility och armgång an erbjudas.
OCH jag kommer bo i GamleStaden så kan man tänka lokalisation också, vilket inte är prio ett, utan bästa gymmet väger över 😉

Over & Out sålänge peeps. Ha en fantastisk Lördag, själv skall jag iväg och springa med lite vikter, chins och roddintervaller 😉 #hejja #AFrookie

// M

Stay focused, dedicated and GO FOR IT! =)

 

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+