Fitnessfestivalen och träning träning träning :)

Michaela Augustsson —  5 december, 2013
5 december, 2013

Tjena hejsan!
Glad första advent, mindre än en månad till jul, julbord, julklappar, julledighet och snart 2014!!

Ja det går undan, men just nu sitter jag utslagen efter en helt grym helg i Göteborg med Fitnessfestivalen och Luciapokalen 2013!!
Jag var där och arbetade för MMSports och jag kans äga vilken galen helg! Suveränt tryck på mässan, massa bra tävlande, grymma profiler och utställare på plats och ca 60% fler besökare än förra året! FÖRSTÅR NI vilket tryck det vart på mässan 🙂

Det var galet populärt och knökat runt våra montrar som var bland de största på hela mässan (såklart 😉 ) Tror jg pratade mig hes med alla grymma köpare, ni som ville snacka och hälsa och vissa som dansande med mig och Dj`n 😉 Tror inte jag hann från montern en enda gång på Lördagen ! Men shitt vilken inspiration ni alla ger mig med er träningspassion och kunskapstörstande! Jag var så energisk att jag höll på att sprängas under lördagen när jag dansade runt mitt i allt kaos!

Massa mingel, nya produkter som dessa mmsports nya "squatbags" 😉 och riktigt maffiga quotes 🙂

Vi introducerade våra nya hoodies på mässan. 45 min senare var de slut… Oväntat? Nope, det visste jag, de är riktgt snygga, och ärliga 😉

Grymmaste crewgänget MMsport på Lördagsmorgonen, taggade och glada att fånga dagen 😉 TACK för grymt arbete och energi dessa späckade dagar!

 

Dessvärre hade jag inte utrymme för att se något på tävlingarna detta till trots att jag had flera vänner som tävlade och flera ur teamet! Men jag höll mig uppdaterad åtminstone och skickade pepp-ord via sms och tankekraft till er 🙂 Grymt jobbat alla tävlanden. Som jag förstått var det en riktigt tuff tävling med många som ställde upp i år, intresset växer ju bara som sagt så det visar sig ju även på tävlingarna !

Däremot har jag gjort riktigt härliga bra pass under helgen tillsammans med goda vänner. 🙂 in träning går mycket bra tycker jag och jag är fortsatt tungviktare, men har förstårr att det under senaste året off lagts till ca 2kg muskler, inte fy skam , och då gör det inte så mycket med lite utfyllnad 😉

Redo för träning med nya sötaste ever gympapåsen "MMSports Squat Team" Såklart att jag är med där och är först ut med att använda den 😉 Dessutom nya snygga och helt fantastiskt sköna 2XU byxor, elitmodellen 😉 ÄLSKAR DEM! Hjälper mig i böjjen åxå, det tackar vi för 😉 Största Tack. Du hittar dem HÄR

Landade på fredagen 19.15 19.30 står jag och Coach J taggade till tänderna på Odingatan Nordic Wellnes för att hinna med vårt fredagsfys 🙂 såklart, men videokamera och kamera i högsta hugg för att fånga massa nya roliga kreativa tränigsövningar och energi =)

Kind a BadASS frida n all ;D

Det kommer snart mer filmer och bildserier från våra träningspass, såjäkla kul att kunna ha någon som är duktig på att filma och ta bilder för att sedan kunna bjuda upp till riktigt bra övningsvideos och övningsbank. (det finns mycket planerat!)

Lite chins utfördes, raka mark med modifiering (håll koll i helge, då kommer det upp en grym sammanfattning på en grym övning som jobbar RUMPA a la grande 😉 )

ASSBUILDING in the making.. The real way, inget kissande hunden i sidoställning ala benpress eller överextendera ryggen i kickback i en jäkla fart helst framför spegeln.. ( ne jag e väll inte bitter 😉 ) Utan bara tung jäkla känsla och muskelbyggande med basövning! PUNKT

Lite balans och stabilisering träning med böj på pilatesboll efter passet också såklart!

 

 

Tar STYGGT på insida lår och kräver bålstabilitet och balans, jag gillar den att kräma ur med, givetvis med kontroll och fokus, inga skador är tillåtna 😉 Använder den även att sitta i jägarställning med, bra mjölksyra #BAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har en grymt bra känsla och flow i träningen nu, maten hamnar där de ska (till trots myyyycket varierat intag 😉 ) tillföljd av grym fokuserad hård och rolig träning! Jag har en bra känsla i kroppen, glatt sinne… och fjärilar i magen;) !
Så det känns riktigt bra nu bara! En känsla jag försöker ta med mig varje dag när jag kämpar mot tidspress och överbelamrat jobb, jobbsök och flyttplanering! SÅ är saker och ting riktigt riktigt bra ändå ! 😉

Hoppas det känns så även för er! Och jag vill passa på att tacka er alla som skickar så otroligt fina, peppande, komplimerande, grymma, inbox, kommentarer, instagram och bara muntlig motiverande jäkla ryggklappande till mig!
Kan inte med ord beskriva vad jäkla tårögt grymt det är att jag tydligen når ut till så många av er både nationellt men också mycket internationellt med min träningsglädje .. Fantastiskt!
Gjorde senast i veckan en intervju för CutandJacked.com 

Så jäkla grymt faktiskt! Nästan lite stolt 😉 (dock längesen jag svarade på frågorna så jag skrattade gott när jag läste igenom svaren 😉 haha.. )

Läs mer om mig och mina svar här 😉 http://cutandjacked.com/

Iochmed den har jag också fått mycket fler peeps som följer och uppskattar min träningsfilosofi och resultat! Mycket mycket kul 🙂

Med den känslan är det nu dags för mig att hoppa i säng för att se fram emot en grym helg och få fortsätta att uppdatera bloggen med mer bilder videos och info!

Bless you All!!!!!! 😉 #kärlek

// M

Kolla in våra snygga nya mössa från MMSports förresten, sketasnygg, och med fleece inuti, varm och skön 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+