Ökad VIKT ger ÖKAD vikt ! =)

Michaela Augustsson —  4 september, 2013
4 september, 2013

Så är det minsann… Stark som en oxe har jag känt mig senaste veckorna! 😉 (Nu sitter jag här ynklig som en bebis av förkylning, men skit i det! ) Efter mitt konstaterande av ökad vikt (!) Och med fortsatt högt kaloriintag, dock med bra resultat både på form och träning, så har jag märkt av markant hur jag i styrkemoment återigen blivit starkare, då framförallt i drag och pressövningar! Fan va gött … SHE HULK!!

Bänken blir man lite extra  stark i med lite extra kött 😉 #köttfifaan

Satt i latsdragen och märkte hur vikterna bara gick bättre och bättre, och då hade jag ändå kört 10 set viktade chins innan 🙂 GLAD CHEY 😉
tror jag ökat styrkan där mycket genom mitt enträgna försök till chins oavsett dunderjobbiga kilon att lyfta på;) eller teknik som fallerar! I working on it baby*

Strong is the new skinny fo shoo 😉 Bil från photoshoot veckor innan SM 2012 Fotograf Joachim Bartoll.

 

Jag har nu bytt gym (igen) tillbaka till mitt hemmagym, SATS city. Där trivs jag som fisken i vattnet och har alltid gjort… Är något speciellt med gymmet where it all begun :), gymmet som alltid känns som hemma , I LOVE U GYM 😀

Jag  SATSAR.. !!! 😉

Nu är det ju såhär då… Jag saknar ju ändå lite träningsfolk här i Karlstad jööö—-… Några att henka med och köra crazy träningspass, alltid hitta på någon aktivitet (som den rastlösa själ jag är) Tycker det är för dåligt med det alltså. .. . . . . . !!==`? Så kom igen nu, ni folkens därute i Karlstad som skulle vilja ha lite grym träningsskojj.. Stay in tuch 😉

 

Nu ska jag sätta mig lite hemligstämplade saker 😉 Kommer i nästa blogginlägg, så håll koll, för det är något fler av er har efterfrågat… Först till kvarn ;D

 

KraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaM  #SheHULK

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+