65,5kg Kärlek ;) Dagsformen, kosttillskott och frisbeegolf ;)

Michaela Augustsson —  26 augusti, 2013
26 augusti, 2013

Tjabba Tjena!

Start på en en vecka folkens, easy peasy känns det som iaf här i KD. Solen skiner, helgen har varit magisk, träningen går bra, Mat är gott! Ja, bra helt enkelt!

Karlstad, Sola, tidig morgon, Glad mun = Energi !!

 

Jag fick ju också i veckan, inte bara ett, utan två goddiga paket från MMSports vid en leverans nu i veckan.  Där fanns en hel del smarrigt skall jag säga;)

Slet som ett djur med min punkterade cykel med eftersvettningar från träningen med mina paket 🙂 Genomtänkt av mina sponsorerna serni 😉

Som jag nämnde tidigare inlägg så fick jag hem Bodyscience REP-BCAA, Gakkic och ALC som jag använder nu som PreWorkoutDrink innan träning:) Funkat bra hitills tycker jag, och jag har tvingat mig igenom ena riktiga sugiga högreps pass, max i både chins och dips (vilket just nu inte säger alltför mycket iofs;) ), roddintervaller (första för i år) Backintervaller och reppower-döden i böj och bänk och bicepcurl.. UUUUFFF!!!!  =) Så idag blev det lite välförtjänt vila.

(Ni som följer mig på Facebook eller Instagram får se en och annan film och bild under mina uppsåt 😉 )

Jag fick också ett överraskningspaket extra innehållande våra egna helt nysläppta C-vitamin brustabletter och Caseinet Pina Colada smak!!!! Need I say more!?

Fy fasen vilken bra smak på kaseinet! Verkligen speciellt!

När det gäller kostbiten har jag absolut redat upp lite i den, och vill nog försöka hitta en balanserad väg för den ändring jag gjort med både jobb och träning.
SÅ testar mig fortfarande fram då jag tycker jag är löjligt sötsugen och sämst karaktär fram på kvällarna oavsett (precis dunkat i mig 3 bars.. sooolly body, soolllyy!) 😀

MItt ego gråter men jag lovade ju både mig själv och er att lägga ut en startbild hur det ser ut nu när jag startar och har tänkt mig ta i (en form iaf) bättre form, så här har ni, dagsformen från veckan, morgontrött, osminkad och alldeles fantastisk! Inget hjälpande ljus, inget filter allting från sin värsta sida (men det är en bra metod i sig , långsiktigt, kan ju bara bli bättre 😉 ) 😀 haha..! Enjoy

Start-point =) 65,6kg going strong 😉 hehe..

Men jag vill iaf försöka justera upp det med massa rörelse och roliga aktiviteter istället,så jag kompenserar något iaf 😀
Älskar att testa nya saker och igår var det dags igen, FRiSBEEGOLF för första gången!! Att jag missat denna fantastiska, frambringande frustrationsfyllda eminenta kasta-i-träd-freesbeejävel-fastnade sporten!!? 😀 ja det var kul, en lugn och harmonisk vän som pedagogisk förklarade för lilla otåliga mig som inte riktigt kunde köpa fysikens lagar gällade fresbee !, men men… kul var det och detta kommer göras fler gånger! Bästa tipset till er som vill göra nått annorlunda på en date tex, frambringa the true person behind the calm;) Jag kulle bli glatt överraskad om nån bjöd ut på någon annorlunda aktivitet 🙂

Såhär ska det hamna, gärna på så få kast som möjligt 😉

Mina hamnade… här… !! 😀 haha… #myroribrallan

 

Japp japp, nu är det Idol som ska ha på i bakgrunden medan Need to Do saker skall göras!

Ha de göötttt*

// M

Kvällskvisten i Karlstadhamnen igår 🙂

 

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+