Examensveckorna är över, jag ÄR nu Sjukgymnast!

Michaela Augustsson —  10 juni, 2013
10 juni, 2013

Stort sjungande HEJ på er alla därute vars värld snurrat runt som vanligt de senaste veckorna!

Själv har jag haft de värsta, bästa, underbaraste, smärtsammaste mest insiktsfulla och jobbiga men fantastiska veckorna i mitt unga liv hittills ( 😉 )

Just nu sitter jag här efter den sista helgen, sista dagen av fest, av hejdå, av firande av att insupa det sista av studentliv, det sista av Västerås, det sista av varandra kursares underbara sällskap. Jag har verkligen haft de bästa veckorna och det bästa av avslut på denna era i mitt liv:) Och jag är s glad att ha tagit det beslutet att vara med och gå all in hela vägen nu det sista jag gjorde! Allt har bara varit skiiiiitkul och suveränt bra! Något att minnas helt klart.

För er som inte riktigt hänger med i mitt känslosamma regn sista tiden, så kan jag berätta att jag efter 3 år nu är färdig sjukgymnast med betendeemedicinsk profilering!
I onsdags gjorde jag min sista praktiska examination. Denna kom att stå för så mycket, det sista sista, inga fel, inga misstag, spegla det faktum att jag nu är klar och skall ha kolla på minsa saker, upp och ned och ned och upp. Så såklart var jag sist ut i klassen,sista dagen! Gissa om jag hade byggt upp en nervositet, jag var i twilightzne minst sagt! Sen gick det ju skiiiitbra såklart! Och allt bara brast! Jag grät som ett barn. fick mina lärare att gråta, kom ut till mina kursare som stod med champagne och redo, och det var en helt fantastisk känsla ”!! Mycket känslor till höger och vänster och med en vetskap att jag nu var KLAR SJUKGYMNAST!
Inte en enda omeximination, ingen omtenta har haft blivken framåt, fokus riktat och bitit i heeela vägen fram! Och nu var jag där! En glädje och stolthet som är svårt att förklara 🙂

Ser ut som ett halloweenskämt, men det gör inget för det är ett foto i precisa stunden som beskriver väldigt mycket av alla de känslor som svallade över mig där och då samtidigt som jag korkade upp en Champagne jag fick i början av 2010 när jag startade min utbildning och fitnesskarriär! SOms agt mycket känsla och symbolik 🙂

SIsta helgen har varit helt om OSS, som sista tiden som studenter, om OSS som nybakade sjukgymnaster, firande av OSS och vår prestation, för våra lärare och ett tack för alla dessa underbara år 🙂

 

Lärarmiddag med klasskamraterna och lärarna vid ett jättefint lokaliserat matställe i Västerås vid gamla kvarnen nere vid slussen! Galet fint " Falkenbergska Kvarnen"

Några av våra underbara lärare genom åren som bjuder upp till ett sista spex för oss 🙂 Största TACK för att ni hjälpt oss dit vi är idag ! <3

 

Sen på fredagen var det examen! I kyrkan med än mer känsla och verkligen avslut! Man tog sin examen och det kändes verkligen högtidligt! det var med stolthet man mottog lyckönskningar och rosutdelning av lärare en och en framför alla släkt och vänner i kyrkan! 🙂 Vilken känsla !
Sen var det lite lunch med släkten, och på kvällen var det sista kvällen med gänget! Fest för bara oss i klassen, med mat och mys och fest natten lång som oundvikligen avslutades i gråtkalas :/

SIsta kvällen med gänget! Färdiga sjukgymnaster Mdh 2013! EEEEELIIIIIT =)

Mtcket tårar har det varit, men med största del lycka och glädje! Och efter denna helgen är det nu slutt!!
Nu är det dags att ta med sig fina minnen erfarenheter och kunskaper och ta med sig in i framtiden i sina ny målsättningar!
För miggår flyttlasset från västerås imorgon och sen har jag några veckor semester, att hinna landa och pusta ut lite innan jobb sätter igång! Hitta rollen som Michaela sjukgymnast 🙂

Men nu ska jag fixa allt det organisatoriska som skall avklaras tills imorgon! Dessutom skall jag i eftermiddag göra mitt sista pass på gymmet här i Västerås ( och första gympasset på cirkus 3 veckor , mohahaha…  kommer kännas grymt skönt;) )

Hej sålänge!

XoXo // M

TACK för denna tiden, Tack för en grym utbildning, Tack för allt stöd under tiden!! TACK till mig själv som gjort denna resa och prestation otroligt bra !

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+