Vårkänslor :)

Michaela Augustsson —  5 april, 2013
5 april, 2013

Hej på er!

Nu är jag tillbaka till mitt liv igen efter påskfirande hemma i karlstad, hemtenta-skrivning, snodd mobiltelefon, strandsatt från internetuppkoppling och diverse andra små störande moment :) Haha..

MEN solen lyser på mig, träningen går bra (har en löjligt jobbig träningsvärk efter high-pulls och chins och dips) och jag mår bra… så vad är det att klaga över?! För en gångs skull hade jag riktigt tur och fick superbra service och hjälp från mitt försäkringsbolag, har nu Swedbank hemförsäkring, och fick hela värdet återbetalt på bara 3 dagar ! Grymt :)
Blir till att införskaffa sig en ny Samsung s3 eller nya  s4, det är frågan :) ?

Mitt i all den röran så satt jag ute i skogen i Karlstad hos mina föräldrar som verkligen inte har någon uppfattning om trådlöst internet eller överhuvudtaget någonsin upplevt ett snabbt internet (jösses)
Därmed har jag haft det lite svårt med uppdateringen på alla sociala medier, haha….

ungefär såhär såg det ut mestadelen av tiden 😀

Men gosh så nyttigt det är med att få känna på hur det är att inte ständigt vara uppkopplad och tillgänglig! Många promenader blev det, bäbismys med alla mina närmaste vänners barn, mina syskons bäbisar ! (baby here Baby there baby everywhere.. !! )

Babys (Skönt att man ändå kan ha dem på avstånd va.. ? haha..)

 

Såg förresten när jag kom hem ett otroligt hedrande inlägg från min Coach och vän Joachim Bartollhans blogg!!!  Gå in och läs hans fina ord om mig som adept och som alltid grymma och intressanta tankar, fakta och artiklar :)

 

Förövrigt så har jag fått vårkänslor… VÅRKÄNSLOR!!!!!!! Som tusan !.. Solen är fantastisk och jag skuttar omkring och svänger med min blonda tofs i glada långa (i era ögon och med mina korta små taxben säkerligen ganska korta men ack så hurtiga små steg 😉 ) Jag njuter verkligen av varje soldroppe och hela veckan har bjudit på fantatsiskt väder och gott humör :)
Och mitt blonda rufs känns fantastiskt vilket jag har stooooooor Tacksamhet till min grymma Frisör Katarina Porth på Clipodrom att tacka <3 <3 <3 !! Försöker alltid hinna med ett besök hos henne när jag är i Karlstad-krokarna:) Alltid lika nöjd !

Vår/Sommar = Blond

 

 

”Blondes have more fun” (actually !!) 😉 EMPIRISK DATA !!!

För att ytterligare hjälpa våren fram så har jag beställt vårskor !!!! ååååhhhhhh.. jag älskar att beställa nya löpskor ochsneakers, då vet man att de är dagz för sommar snart :)
Dessa blev det :
och dessa cutiepieeees =)

ROOOOOOOSA 😉

HEJ DÅ SNÖÖÖÖ!! Tack för detta året 😉

Nää, nu är det dags att ta fredagskväll :), Önskar er alla en fantastisk helg!!

XoXo

/ M

GANGSTAAA in da SUNSHINE #love it

 

kommentarer, 463 Visningar

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+