Energy Armor armband och FUCK CANCER armband !

Michaela Augustsson —  9 mars, 2013
9 mars, 2013

Tjenahejsan mitt i hegen!

Här ligger jag och myser Ledig Lördag till ära, med solen  värmande genom fönstret och fåglarna kvittrandes utanör  =) VÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!! (eller ja , de e typ -10 ute men ändå ! SOL ÄR SOL ÄR VÅR ;p )

Ligger här och laddar inför att få gå till gymmet snart, dags att låta benen få jobba lite igen idag! =) Hade träningsledigt igår från gymmet, bara runt och lapade alla solstrålar med 3 längre promenader, Gud jag blir så glad av denna solen!

Finaste vårtecknet igår =)

Däremot var det ett helt rätt val då min kropp har träningsvärk och är lite ”skröplig” sedan veckan grymma träningspass! Har gått superbra, med grym energi och härlig kontakt och en glädje som bara gör att man vill ner och köra hela tiden varje dag !!! Men de går ju inte … då gör man sig själv och sina muskler en björnstjänst med sämre återhämtning, sämre kvalitet på sina pass och mindre motivation ( OM man kör utifrån ett tungt tresplitupplägg och inte har återhämtningspass där man tar nervssystemet i beaktande och bara underhåller det med kortare explosivare övningar vissa pass, DÅ kan man köra varje dag om man vill! )

Men iaf, det var inte det jag skulle skriva om, utan ni som följer mig på Facebook och Instagram har sett att jag börjat testa armband från Energy Armor
Dessa armband säger sig innehålla negativa joner som skall återställa en rubbad balans mellan negativa och positiva joner i kroppen  citerar från deras sida :

”Positiva joner attackerar oss dagligen i vår upptagna värld från föroreningar, datorer och TV; de får oss känna oss trötta, deprimerade och irriterade. Å andra sidan, negativa joner, funna i platser i naturen så som stränder, vattenfall, skogar och bergstoppar ger människor ökad nivå av energi i form av välbefinnande. Negativa joner hjälper att reducera det som hindrar dig från en god natt sömn och orsakar trötthet.”

De säger också verka på dessa områden:

  • Bättre fokus
  • Ökad rörlighet
  • Förbättrad balans
  • Större inre lugn
  • Smärtlindring
  • Ökad styrka
  • Bättre och djupare sömn
  • Kortare rehabtid vid skada

Jag, som snart nybakad sjukgymnast är uppfostrad enligt läran kritiskt tänkande/och granskande där evidensbaserade kunskaper är något man skall arbeta efter och alltid ifrågasätta metoder och produkter och dess påstådda inverkan !
Men det betyder inte att man inte skall hålla sig öppen för alternativ medicin eller metoder, och verkligen inte underskatta människans utfallsförväntningar och tilltro till något, evidensbaserat eller inte . Placebo? ja i många fall kan det säkerligen vara så, vilket kan vara svårt att veta men ändock inte underskattas! Det borde ju vara det bästa, om man får placeboeffekter av saker och ting, tänka och slippa alla läkemedel och dess biverkningar.

Iallafall, jag säger varken bu eller bä, tycker bara det är kul att utvärdera! För jag tycker som genomgående mantra, att man inte kan uttalla sig om man själv aldrig testat. Så jaga är superglad över att få chansen att testa dessa (förövrigt dyng-snygga) armband från Energy Armor.

Snygga Negativ jon armband =)

Jaha tänker ni… Men funkar det då?
Alltså, som sagt jag har nu haft mitt armband (jag kör ett i taget, har förstått att man kan köra två) under 1 vecka. Jag har ju gått in och varit skeptisk, men neutral och medvetet utvärderande! Jag har också känt av mer energi från direkt dagen efter jag satte på armbandet MEN det är svårt att veta om det skulle vara hypotetiska negativa joner som påverkar mtt energifält i kroppen so det tyvärr idagsläget inte finns särskilt mycket studier på eller om det beror på att solen komit fram mer frekvent, att träningen går riktigt bra.. ja ni förstår my point! MEN jag kommer inte kunna frångå det faktum att den ökade energin och bättre sömn kom i SAMBAND med detta ! så ja… jag fortsätter och kollar läget och skall verkligen var openminded och sluta ursäkta mig med alltför mycket evidens och vetenskap. Vill ni läsa mer om dessa armband eller se återförsäljare gå in på www.easweden.som

När vi ändå är inne på armband så vill jag visa mitt senaste inköp! Otroligt vackert i sin enkelhet med stor symbolik och ett litet stöd till alla de människor som påverkas, både drabbade, anhöriga och närstående men även deras närstående. En sjukdom drabbar aldrig enbart en person är något jag blivit sorgligt varse om under åren.

Ett litet vackert stöd, FUCK CANCER I say 🙁

Ett otroligt fint initativ där pengarna går oavkortat till ungcancer. Ge ditt stöd också på Ungcancershop.se

FUCK CANCER!

Nä usch, nu blir jag lite vemodig !!

Men nu börjar det dofta kaffe i lilla lägenheten,solen leker på väggarna och gymmet ringde och sa att de fria vikterna väntar på mig! Jaja.. dags att sätta fart på dagen ;O)
Önskar er alla en fantastisk dag och fortsatt helg!!

Kram Kram

/ M

Winter I challenge you!!!! Spring lets kick some ass ..! =)

 

 

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+