Ytterligare en kommande inspirationshelg.. Awesome =)

Michaela Augustsson —  11 augusti, 2011
11 augusti, 2011

Hejsan!
Japp, nu är det dags igen , ytterligare en helg med branschfolk och motiverande atleter att dras samman 🙂 SM i Karlstad närmar sig med stormsteg och jag ( som inte ens ska tävla ) är taggad till tänderna redan. Alltid lika härligt med inspirerande människor som delar samma passion som en själv. Jag kommer definitivt suga i mig allt jag kan inför min egen satsning nu i höst mot Luciapokalen 2011!

Jag åker mot Karlstad ikväll och ska spendera några underbara dagar där. Dessutom kommer Åse ( Min goa vän från vår tur i Talangjakten 2010 ) att anlända till KD på fredag så vi ska ta ett gympass ihop, KUL!

Även vårt  knasgäng 😉 Bodyscience Challenge 2011 ska ses igen. Fettmäta, kolla över dietupplägg, se tävlingarna och diskutera en massa. kommer bli grymt!

Dagarna har annars flutit på lugnt och skönt och dieten likaså!  Känns helt enkelt suveränt än sålänge. Inga konstigheter, Inte särskilt hungrig och vilken skillnad när jag börjat sköta träningsnutritionen innan och under passet! 
Jisses vilken fart och energi det gav med att tima kolhydraterna! MYCKET Kolhydrater 😉 Jag tar nästan alla mina kolhydrater innan och under träningspasset ( där de gör som mest nytta ) Och litegrann i måltiden efter passet.
Den här gången har vi höjt andelen kolhydrater jämfört med förra dieten. Hoppas på att det ger bra snurr i kroppen, känns onekligen som det nu iaf =) dessutom för att späda på det ytterligare, vet ni vad jag har som  måltid efter träningen som jag ätit i 2 dagar nu…?? You could never guess…

Pepparstek, klyftpotatis och……  Chili BEARNAISE sås! Hahah…

Just gotta love being me !! 😀

Hade vilodag i tisdags och det var då dags för ett benpass igår!! Och vilket benpass det blev…. ! Så jäkla skön energi genom hela passet , svetten sprutade och styrkan var med mig.

Körde Knäböj från 40 kg upp till 105 kg a 5 reps.
Rumänska mark från 20 kg upp till 75 kg a 5 reps

Cirkel 3 set

Bulgariska böj med hantlar a 10 st/ben
Mage ”Barbell twist10st/sida
Liggande lårcurl 10 st med toppkontraktion

Avslutades med 30 min Powerwalk på löpbandet då vädret INTE var tilltalande ( annars är jag den som ibland dömer ut promenader eller löpturer inne i gymmet mitt i sommarn 😉 )

Joda joda, humöret och energin är på topp nu och kommer säkerligen bli än bättre till helgen när man får träffa teamet och andra godingar på SM! Så dyk upp vettja, och ni som tidigare inte varit på någon tävling, kom och kolla!
AF är det absolut roligaste att se på inom fitnessgrenarna tycker jag själv, fart och fläkt och många olika delmoment. Dessutom sker det kval i både BodyFitness, Classic bodybuilding( Nytt för i år är att även damerna har Classic som gren ) och Bodybuilding!

Platsen är Best western Gustaf Fröding hotell i karlstad med start 11.00 på nu på Lördag! 100 spänn i inträde ( Skippa fikan på stan och kom och sug i lite inspiration istället 😉 )
Vi ses där!

XoXo
// M

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+