”Brallor och pannkaker åxå…. ”

Michaela Augustsson —  16 juli, 2011
16 juli, 2011

Hej Hopp därute i sommar- regnet? Det är det iaf hos mig… dock gör det mig inte alltför mycket då jag finner en viss charm och lugn över att någon dag bara kunna få ligga inne och göra ingenting;)
En sådan dag hade jag igår, Jag var som fastklistad i min soffa och enda gången jag rörde mig var för att istället gå till sängen eller toaletten.. haha.. ja jag var lite  sliten igår, såklart eget förvållat så ingen synd om mig ! Var nämligen ute och tog något glas rosè igår efter jobbet ( något glas blev tydligen helt oväntat plural;) ) Så med en fin liten betongkeps spenderade jag dagen med en lika sliten vän som kom med en hink ( jag överdriver inte, ni som känner till HemmaKväll butiken i västerås vet vad jag snackar om … JISES! ) med GODIS!! nom nomn nom… hehe, vi åt ( läs mer jag än han ) alltså en hel hink med godis och såg på ”little fockers” lite sådär lagomt jobbigt en fredag 😀 Haha.. sådana dagar behöver man också..

Knäppte ett kort uppe på "SkyBar" i Skrapan i Västerås! Jättefint att se ut över Mälaren därifrån. Men frågan är ju om inte vinglasen hade gjort sitt redan när jag tar ett så fruktansvärt genomtänkt kort 😀 , haha… man ser ju verkligen den fina utsikten! Ja e bra smart ibland!

Var ju även på Zoo i Eskilstuna i Torsdags med jobbet! Gick runt bland apor,tapirer,mjölkgrodor ( som förövrigt inte alls var nå speciell, inte ens en mjölkmusctach hade han ), flamingos , hyenor och massa andra exotiska djur. Det var skoj då jag själv inte varit på Zoo sedan jag var liten och man fick se mycket kul !

Söt-apan =)

äckel-apan… = / haha…

hungrig hippopopimus? ;P

tillsammans med sin lille beeeeeeebis… naaww =*) ( utan att lägga större vikt i att de typ är världens farligaste djur )

Fina Flamingos!!! OCH de är ROSA!!!!   😉 hiiiih…..

Eftersom jag redan gjort min bekännelse om att jag faktiskt är en helt vanlig tjej med vanliga vanor och vanliga ”cravings” och redogör mer än gärna för alla de ”onyttiga” tveksamt hälsosamma saker som jag har för mig och äter så kan jag ju också lika gärna berätta om mitt pannkakskalas häromkvällen 😀
Det var dagen efter jag hade maxat i marken och kört 4 mil på inlines och min kropp var verkligen trött, och hungrig. Spelade liksom ingen roll vad mycket jag åt så blev jag aldrig mätt eller ens för stunden tillfredställd… så vad gör man då tro? jo man ställer sig och steker pannkakor 23.30 på kvällen. Tänkte jag gör en liten sats, som tydligen var för 4 pers, skulle bli ungefär 16 st… phö, tror dom ja med sina minimalistiska mått och standard regler ( hänvisar till recept på nätet, och NEJ jag kan inte ens göra pannkakor utan recept.. ! 😉 ) i mina mått och min värld så fick jag 8 st stora pannkakor som jag glupskt slängde i mig  extra toppade med smör och  hallonsylt ( givetvis lågkalori.. haha..  som om det skulle ha någon somhelst inverkan på brakmåltiden jag nyss slukat..hur tänker man där? ) Det var riktigt gott iaf och jag kan återigen konstatera att jag är GRYM på att göra pannkakor ( efter recept 😉 )
Min kropp är duktig på att säga till när den behöver något, eller att något är fel.. Jag har nog blivit bra på att lyssna också:) Så de gångerna så vet jag att den behöver bara fyllas upp igen efter slitsamma dagar med aktiviteter hela långa dagarna och då gör jag och äter det som faller mig in.. punktslut! ( Kanske inte på tävlingsdiet, då har jag stramare tyglar på mig själv )
Sen skall tilläggas att ligga och vara bakis äta hinkar med godis och ha ett eget pannkakskalas halv tolv på natten kanske inte är på ”regular basis” i mitt liv , låååångt ifrån, men ibland händer det och det är ingenting med det.. det är bara sunt ( låter mäkta malplacerat när man nyss refererat till bakfylla och kaloriintag i mängder ) Men det jag  menar är att man har livskvalitet på olika sätt, och att ta en utekväll med sina vänner eller en slöardag med godis till frukost lunch och middag är ibland det för mig 🙂  och att inte ständigt kvävas av sina egna regler och ibland skeva  uppfattning om att så fort du äter en enda godisbit eller luktar på ett glas vin så pyser formen all världens väg och du kommer att föralltid bli fången i en kropp som närmast kan liknas ”Yabba the hutt”… Skärpning och realitycheck please!
Nej man måste klara av att ha distans till både sig själv och den här sporten !! harmoni och balans är nyckelord i det mesta i livet 🙂

Sitter här med mina söta nya strumpor jag köpt också 😀 haha.. jag har verkligen fått en släng av rosa sjukan nu förtiden, kolla liksom…. när t o m träningsstrumporna skall vara rosa, då är det nått konstigt!! Men är de inte ubersöta så säg 😀

100% Nöjd med mina rosa strumpisar ( älskar också att ni genom mina kort får den brutala insynen i hur mitt liv i ungkarlslya faktiskt ser ut, haha… kolla ex den tomma fläktkartongen i bakgrunden, ordning och reda.. jo tjenna )

pink feets = happy feets

Nu inväntar jag lillebror med brorson som hade vägarna förbi V-ås så jag ska puss på en liten skitonge närmaste timmen framöver är det tänkt..mys pys! Sen blir det snabbt i säng eftersom jag jobbar hela dagen imorrn med !! tack och gonatt för mig*
Snipp snapp snut … Nu är michaela helt slut!!

Fasters goding Noah påväg.. snart blir det pusskalas!

 

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+