Jobb, ovan dygnsrytm, mer mat och mycket cardio.. hej v.24!

Michaela Augustsson —  16 juni, 2011
16 juni, 2011

Hej gokväll och halloj!!

Redan Torsdag och snart är v.24 förbi också. Med det sagt är första ”sommarlovsveckan”  förbi… Ujj , allt snurrar på så jäklans fort jämt! Men man har ju hunnit med en hel del också iofs Jobbet är i full gång, dygnsrytmen är kaputt då jag tvingas gå upp 05.15 och cykla ca 1 mil till jobbet, lagomt morgonpigg då alltså… Uhhaa… 🙂 Men som sagt blir en hel del vardagscardio och mer antal timmar på dygnet och en hel del spring på jobbet! Detta har resulterat i att jag är galet mycket hungrigare än vanligt och känns som jag  äter som en jäkla häst! Ororar mig lite 😀 haha.. men Träningen går bra och jag kör på ordentligt och tungt och hoppas förbränna denna extra intag 😉 Är nog behövligt också då jag rör mycket mer på mig nu!

Idag blev det efter en inlinestur till gymmet  ett pass 45 min ren mage med Cable crunches, både raka magmuskeln och de sneda, ryska twist, omvända crunches med hantel och lite mage i maskin vanliga crunches! Kändes gött gött! Magen ska banne mig ta och komma fram nån jäkla gång iaf =) Nästa år kanske!!
Sen blev det en riktigt svettigt och najs pass Body Combat som det var längesen sist jag gästspelade på! Ny koreografi , vilket betyder att jag inte var lika  totalt efter  alla andra ( som brukar vara fallet) i övningarna! Det var lite slitsamt skall tilläggas efter de tunga benpasset och mycket cardio och hård träning över lag, men det är bra, det ska kännas!
Det roliga med mig är ändå att jag alltid går in och ställer mig längst fram, taggad och fokuserad till tusen, jobbar med slag och sparkar så det verkligen ska kännas och ser ut att vara dyngseriös , och i vissa fall kan jag nog inge en uppfattning om att jag skulle vara ganska duktig…… Men mina vänner, skenet bidrar! HAHA.. Jag gör alltid fel, koreografi är min svaga sida och jag blir lika förbannad varje gång jag gör fel.  Det fina ör ju att eftersom jag står längst fram så kollar ju folk även på mig, hur jag gör när de ska göra övningarna, stackare! Så gör jag bara totally WRONG!!  Väntar bara på att nån ska komma fram och dra en sidekick i magen på mig och säga ”gå och ställ dig längst bak amatör” haha.. men de vågar de nog inte då jag spänner mina biccar och morrar lite isåf 😀 haha…. Men som min söta goa instruktör Johanna sade till mig att det viktiga är att man tar i!
Och nånstans måste jag ju göra nånting sådant rätt eftersom jag svettas som en gris, och i slutet av passet när vi kör mage ( Ja, ytterligare ett killerpass på ca 10 min mage i min redan döda stackars magmuskler ) typ grinar av att jag har så mycket svett i mina ögon att maskaran rinner och jag ser ingenting!!
Summasummarum: Life is good!!

Jag dras ju fortfarande med mina skavsår, dock är de bättre och de är påväg bort! Dock så har jag inga plåster kvar och detta var jag ju tvungen att fixa till innan combatpasset då man hoppar och studsar lika a maniac och det sista jag vill är att riva upp dem! Därför måste jag dela med mig av min, enligt mig mycket braiga ide 😉 hehe… Som det så fint heter ” Man tager vad man haver” och det fick mig lite osökt att tänka på
” Nu ska vi se vad farbror Frej tar fram”   …. en liten bomullsrondell och vanlig tejp så har man enkelt gjort sig ett provisoriskt skavsårs plåster!
haha.. Ibland alltså, funderar jag själv vad som rör sig uppe i skallen på mig! 😉

Nepp nu ska jag faktiskt med all rätt och mycket välbehövligt ta mig en dusch för att sen snart gå och lägga mig, upp igen 05.15 löööööööövely!! Inte lätt för en van student med att som tidigast gå upp kl 07.30 😉
Men först ska jag in på MM Sports sida och kolla igenom deras produkter för att beställa hem lite smått och gott! Deras smaker är ju gudomliga och deras kaseinprotein is to die for! 😉 jag ska nu testa deras DIET FUEL som verkar grymt:
87-89% protein.
2% kolhydrater
1% fett
Diet Fuel innehåller väldigt lite laktos ( vilket jag tycker är bra ) och fett.
Det innehåller också  ett av de dyraste mjölkprotein som finns, nämligen ett 93%-igt Kalcium kaseinisolat
Ska också beställa fatburners och hoppas på lite hjälp på traven till bikiniformen 😉
Tror det blir super!!

Avslutar med att länka till min nya Workout spellista på Spotify då jag fick en förfrågan om att dela med mig om vad jag lyssnar på när jag tränar, här är lite olika ihopplockat häromdagen. Hoppas något faller er i smaken när ni ska ”Krossa vikterna” 😉

Krossa vikterna 😉

Så nu mina vänner säger jag ”over and out”

XoXo

// M

Dags att börja jobba på bikiniformen igen =) Foto: Joachim

 

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+