Det finns folk till allt… till och med dem som finner nöje i att sno mina trosor!!

Michaela Augustsson —  13 juni, 2011
13 juni, 2011

Japp, det var den Måndagen jag vaknade upp till! Min fina lediga härliga soliga såg-fram-emot Måndag blev till en stor frustration! Jag hade nämligen tvättat kvällen innan och min tvätt var inte torr, lät den så naivt och fint hänga kvar och tänkte jag hämtar den på morronen ( som så många ggr förr, aldrig varit några problem ) men till min förvåning och viss panikkänsla är tvättstugan helt tom! Inte ett plagg kvar, inte ens en trosa eller liten strumpa…. :( !!!!!!!!  FÖR TUSAN!
Det absolut tråkigaste med saken var att det var till största del mina träningskläder, och ni vet ju själva att bra funktionella träningskläder är långt ifrån billiga…. :(, åh, blir bara ledsen över att folk kan göra så! Hade verkligen köpt nya träningsbyxor ( 2 par ) bara veckan innan!! Mina better bodies linnen och mina sporttoppar!!

ÅÅÅÅHHH BLIR BARA GALET ARG AV ATT TÄNKA PÅ DEN TATTARUNGE SOM TAGIT OCH GÅR RUNT I MINA KLÄDER!!!!!

Jaja, bara att sätta upp arga lappar i hela mitt lägenhetshus och hoppas på att folk har gjort ett misstag ( yeah right ) eller har ett samvete och tänker ” hur skulle jag känna om någon gjorde så mot mig” …. Polisanmälan är ju också gjord och ett senare försök blir ju att försöka få något från nån försäkring, men säkerligen svårt det med :(..

Så det egentligen som återstår är att hoppas få se nån jäkel gå runt i mina ändå ganska utmärkande och specifika träningskläder. Då kan jag säga då blir det nackswing ner i asfalten och en obönhörlig turbotutt tills jag får ett erkännande! Efter det blir det utpressning en längre period för att slippa polisanmälan tills personen går i personlig bankrutt och tvingas flytta från mitt område!!  Så går det när man jäklas med mig!!!!!! haha….

Men för att citera Jocke: ”Om det var någon avundsjuk jäkel som snodde kläderna så får du se det som en komplimang, årets dyraste komplimang” … haha… sant sant!!

 

Aja, inte mycket att tjura över, blir ju inte bättre direkt! SÅ jag valde att efter och legat och tjurat i sängen hela förmiddagen (vara bara upp och smög runt i huset för att sätta upp lappar ÖVERALLT och se om jag kunde se nån misstänkt, hah) så valde jag mig för att göra premiärturen på mina inlines i solen! Wiihoo vad kul det var att få susa fram igen! Dock svårt i en ny stad där man inte kan alla vägar och gupp ännu, en mindre att veta bra vägar att åka på! Körde mot centrum men det var inte helt lätt då Västerås kärna präglas av fina men mycket opraktiska kullerstenar för det mesta! Haha, inte helt lätt att ta sig fram! Men allt som allt så vande jag mig in med mina nya griller ganska snabbt! Höga är de åxå och går snabbt som ögat 😉 fick även chansen att efter mitt träningspass på IRONSPORT köra lite cardio, eler närmare bestämt ungefär 2 mil på grillerna då jag propsade på att åka ut mot stället där jag börjar arbeta på imorgon! Bara för att få en tidsuppfattning om när jag behöver åka!

Ute och glider i solen på mina skates =)

Det funkade riktigt bra att åka inlines trots mina skavsår! I vanliga skor gör det galet ont och jag kan inte gå ut och gå ännu, baksidan av nya skor i början! men med Inlines så blir belastningen och friktionen annorlunda så det funkade bra. Härligt! Blir de som får ersätta mina morgonpromenader framöver! kommer ja få ordentligt träningsvärk i rompan pompan, där suger det på bra när man tar ut skären 😉 Men det gillas ju ” Shajk that ass” 😀 hAha..

 

 

 

 

 

Jises, blev lite mör på tillbaka vägen då jag körde ett TUNGT benpass precis innan. Gick upp och körde 2:a på 120 kg i benböjen idag! YES YES YES…. Najs!

 

 

Här kommer lite bilder från dagens pass som blev:
( det nya programmet är på gång och kommer nån gång under veckan färdigställas )

Benböj: 40 kg ( uppvärmning med rumpa mot häl djup )
– 60 kg 5 reps, -70 kg 3 reps, -80 kg reps, – 90 kg 3 reps, – 100 kg 3 reps,- 110 kg 3 reps, -115 kg 3 reps, -120 kg 2 reps.
Stimuliset – 90 kg 12 reps

Utfall med stång: -30 kg a 20 ( 10 per ben ) reps , -35 kg a 20 reps , -40 kg a 2o reps a 2 set
Varvade i superset med;
Liggande lårcurl: –30 kg 10 reps, -35 kg 7 reps, -40 kg 5 reps a 2 set
Stimuliset: Utfall -35 kg a 20 reps , Curl – 30 kg a 12 reps

115 kg a 3 reps. Givetvis med bra pass på dessa tunga vikter ( tunga för mig iaf 😉 )

120 kg a 2 reps

Efter sådana seriösa tunga jobbiga ansträngande pass måste jag fjanta mig lite med de "TUNGA" vikterna 😀

Sedan körde jag tillsammans med Jocke vader! Lite på känn, stående vadpress, sittande vadpress och tåhävningar med viktskiva! Kul att köra igenom vaderna i mellanåt, gör inte det särskilt ofta :)

Kolla också det snygga linnet jag har på mig! Celsius kom och supergulliga sponsrade med ett nytt träningslinne åt mig efter dagens händelse! Puss och kram på er ! Och Jesper, jag tycker nog det sitter som ett smäck, perfekt eller hur ;)?

Stående vadpress med en vikt så jag klarade 4 set a max 10 reps

Kolla in mitt snygga linne som Snälla fina Celcius kom med som lite plåster på såren efter tjyvandet av mina kläder!! Suuupertack!

Jocke körde på med bra pump i sina monstervader åxå =)

Sedan blev det sittande vadpress, mycket bra för att komma åt Soleus muskeln som ligger belägen under den ytliga vadmuskeln Gastrocnemius.

JOBBIGT helt enkelt.. mina ansiktsuttryck brukar för det mesta säga allt!!

Vet inte om Jocke upplevde det lika jobbigt?? Av hans ansiktsuttryck kan man undra om han istället tänker på Frolic? ( Internt 😉 )

SJälv höll jag på att stryka med…

Japp folkens! det var min dag.. fylld av en massa saker! Både bra och dåliga ! Som det ofta är, sålänge man väljer att se på de positiva mer än de negativa. Tex har jag valt att tänka så här nu när det gäller tjyvandet av tvättjäkeln ( fortfarande vilar en viss frustration givetvis ) att det kanske var ödet sätt att säga att jag behöver uppgradera mina sporttoppar, det var liksom dags.. haha.. japp så väljer jag att se på det! Detsamma får gälla för mina strumpor! 😀

Nej nu ska jag gå och lägga mig och läsa en snutt innan John Blund kommer! För imorgon är en spännande dag med min första introduktion till nya arbetet för sommaren. Blir intressant!

Nattinuffs på er*

// M

kommentarer, 546 Visningar

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+