Soliga promenader så benhinnorna brinner och utegym.. Steeeek!

Michaela Augustsson —  12 maj, 2011
12 maj, 2011

Godkvällen!!
Och vilken härlig kväll det blev… Friskt och skönt av regnet och solen tittade fram på eftermidagen. Trots det galna åskväder jag vaknade upp av ( kl 05.00!!!!!!!!!!!!! ingen tid jag brukar vara uppe ) regnet smattrade mot rutan och blixtarna lyste upp hela lägenheten innan åskan dundrade på!! Eftersom jag vaknade av det dundrade min mage ungefär lika mycket då gårdagen blev ganska kolhydratsnål och lite dålig planering av matintaget ( igen!! Mycket enklare att gå på diet banne mig, då får man iaf i sig det man ska 😉 ) Så jag blev sjuuuuukt hungrig och kände som att jahg kunde sluka en häst typ!! SÅ kl 05.30 stod jag och kokade havregrynsgröt 😀 haha.. och klämde i mig en halv proteinbars!! snacka om hungrig!!
Så då blev  det långt mellan frukost och lunch ( 12.00) idag !! Men det kompenserades upp med spaghetti och köttfärsås efter skolan , haha göttans!! MAn blir bara så jäklans proppismätt! Somnade gott på soffan efteråt och låg länge sömndrucken i mellanvärlden och funderade på om jag verkligen skulle orka mig iväg på träning eller inte… hehe Som tur är förhandlar jag inte särskilt ofta med mitt psyke, utan jag säger bara ”SKÄRP TILL DIG NU” up, up and away så löpte jag iväg neråt staden för att entra gymmet, dock något senare än vanligt!! MEN jag kom iaf iväg;) det är huvudsaken! Och en grym cirkel kördes idag så svetten sprutade och benen riktigt värkte! På tal om värk så har mina  benhinnor börjat spöka rejält, varje steg gör galet ont nu alltså ( lite överansträngda? Och ett par skor med sönderlöpt dämpning är heller ikke optimalt .. ajajaj…) men envis som jag är vägrar jag stanna när jag väl börjat löpt, och jag tycker ju nuförtiden att det är sååå skönt, det går så lätt och det är en sån skön uppvärmning till gymmet och med detta väder vi har haft så är det ett privilegium att bara få vara ute faktiskt! Men kanske får vila lite i helgen så jag inte drar på mig någon tråkig långdragen inflammation ( ovärt!! )
Väl på gymmet kördes cirkeln med rumänska enbent mark och bulgariska böj… Jisssesss vad det suger ordentligt i taxbenen!!!
Med tanke på det fina vädret så är jag ute väldigt mycket och förlägger mycket av min träning utomhus när jag kan! Och i måndags var det dags att kolla in Rocklundas utegym som jag hört om! Så jag och Fia travade iväg efter mitt gympass ( och löppass innan det… awesome! ) och kände lite på trädstockarna som utgör ”gymmet” ! Var en hel del folk där och det verkar ha blivit mycket poppis!! och det var faktiskt väldigt kul… Jag och Fia ( mest jag iofs ) fjantade mest runt och skrattade och tjimmade och tog kort och verkade kanske mest oseriösa mot de andra utövarna där! Men men.. man måste få vara oseriös iband åxå 😉 ( Jag kanske ska pröva att vara seriös emellanåt istället, blir mer skillnad då )
Jaja, här är iaf lite bilder därifrån, det var kul och jag kommer garanterat gå dit fler gånger då de har bra löpspår i anslutning också! Kul att göra lite annorlunda träning förlagd utomhus!

Fia inledde starkt i bänkpressen 😉

Jag gick på marklyften istället!

Sen blev det knäböj =)

… å det var ju kul! Snyggve…

Axelpress finns åxå! Och för de flesta olika övningar finns 2 olika tunga "maskiner" så man kan anpassa =)

Och Fia -lotta tog i för kung och fosterland!! Mycket bra 😉

Armgång, jajjemen!! Kul kul… kände mig som värsta gladiatorerna! =)

Äter man chips och dipp som jag på helgerna så krävs endel chins och dips åxå;)

Hade lite problem med chinsen en sväng… en var för låg 😉 !

En var för hög ;)……

Men sen var en TYVÄRR alldeles lagom 😀

latsdrag.. den tyngsta var tung och lyfte upp mig från marken, dock klarade jag av att dra ner den med latsen utan att vara i marken.. tyckte jag var coolt av mig.. haha..;)

Lite spänst hopp blev det åxå… Dock har jag ett mål i sommar! att klara av att hoppa upp på den högsta ( den jag står på är den mellersta som jag "lätt" 😉 haha.. klarar av ) för detta fick jag inte pröva på då folket runt om sa att enbart Stenmark klarar av den och att Fia inte ville bära mig på ryggen till akuten, så jag prövade inte på den … men tro mig, I will prove them wrong;) ( dock var den jäkligt hög .. men utmaningar är till för att övervinnas)

Ja men jo…. som ni ser har de endel utbud därute och upplevelsen i sig är jäkligt kul! Så ni i Västerås trakten, åk och checka läget vettja!!

Nu är det dags för Stinky me att hoppa i duschen för att sen kosa ner sig i sängen!!  Imorgon är en ny dag med nya möjlighetet som måste tas vara på vet ni 😉

Mååååååste bara inflika till alla er som är intresserade av billigt gymkort där gymträning och alla gruppträningspass ( inklusive Zumba och Body Combat ) ingår. Imorgon har Njoy i Västerås kampanj på sina gymkort!!!!! 2000 kr för ett årskort, e ju för tusan ingenting! Ju tidigare ni är där desto billigare blir det mellan 07.00-10.00 är det  2000 kr som gäller och sen ökar priset under dagen!! Så passa på imorgon alltså!

Så sov gott nu allehaoppa*

pusskram

pussssss……

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+