Glad Påsk på hemmaplan och jag ska äta massa ägg ( både proteinrika och mindre proteinrika!! )

Michaela Augustsson —  20 april, 2011
20 april, 2011

Hej och god kväll på er vänner!!

Nyss stapplat in från en långpromenad ute i det sköna vädret! Det är ju tusan i mig sommar i luften 😉 Gillar att gå ut och gå då man rensar skallen ( i mitt fall från allt plugg ) och så får man tid att ringa och prata och ta igen lite tid med vänner och familj!! Multitasking helt enkelt eftersom återigen jag skulle behöva, liksom många andra, ett par timmar till på dygnet!
Nu i dagarna sitter jag nämligen från tidig morgon till sen kväll och pluggar inför rörelsevetenskap tentan den 27! UFF…
Tung kurs alltså, mycket intressant och man får nu sätta sin tidigare kunskap i sammanhang, MEN det är sjuuukt mycket på lite för liten tid! Men va tusan, e inget att gnälla för, bara KÖÖÖÖÖÖÖR =)

Var ju som sagt och tränade cirkelpass i Måndags, Gud vad skönt det var att köra ordentligt igen på helt nya cirklar som Jocke satt ihop!  Kommer Lägga upp några nya cirklar som jag testar nu senare i veckan!  Sen igår var jag på Body Combat och slog ner min motståndare Molgan igen 😉 Dock hade jag en galen träningsvärk i mina vader efter all löpning på framfot och i Combat jobbar man enbart uppe på tå!! HEJ och HÅ krampvarning:D men det gick det med. Resultatet blev att imorse  när jag skulle upp höll jag på att ramla ihop pga av sån stelhet och träningsvärk i mina vader, haha… skönt, gratis träning av vaderna alltså !!
Så idag var det träningsledigt! Var död i både kropp och knopp så jag har bara legat i sängen i 2 tim och bara gjort ingenting.. Konstigt hur trött man blir av att plugga alltså.

PLUGG PLUGg PLUgg PLugg Plugg……

Jag är trött när jag ska gå och lägga mig, trött när jag går upp, och tröttast när jag sitter i skolan och dansar runt med skelettet och drar i humerus och försöker förstå scapulas rörelser i samband med AC ledens kaudala rörelse samtidigt som jag tänker på biceps avsaknade momentarm vid extenderad armbåge!!!

ja ni hör ju… mycket som snurrar där inne 😉
Ska iaf försöka andas ut lite nu när jag får åka hem och mysa i Påsk! Äta påskmat och påskgodis 😉 Eller som jag sa till medelmmarna på gymmet när de fick dåligt samvete när de ätit såna där små godispåskägg ni vet, man kan ju bara säga att man ätit ägg ( man ljuger inte, man säger bara halva sanningen 😉 ) hihi… tycker jag borde funka iaf!!

Så nu minsann ska jag hoppa i säng, lika trött igen!! Och imorgon blir det plugg hemma och lite lunhträning med Jocke för att sen åka mot värmlandsskogarna på eftermiddagen! MYS!!

Så alla… ha nu en underbar Påsk med många goda påskägg ( vad de än må innehålla, kanske en stekpanna 😉 )

Haha.. måste bara visa min fina höna som jag valt att pynta påskens infall med :D, söt va? och frullen var förövrigt min Lördagsfrulle med naturell yoghurt, kvarg,keso ( givetvis laktosfritt ) med Skogsbärsprotein och blåbär och knäckemacka med kalkon!! mmm…

 

Pöss och kram

// M

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+