Guess who`s back, back again… =)

Michaela Augustsson —  7 januari, 2011
7 januari, 2011

Heeej!

Ja nu har jag äntligen fått tummen ur och försöker mig på att förstå den nya bloggen! Men datamongo som jag är och med tålamod och rastlöshet som en 5 åring är jag nog ingen bra lärjunge när jag tvingar mig på hos Joachim Bartoll och ber om hjälp till cybervärldens mysterium ( som förövrigt min farmor kan mer om än jag sjäv =/ , Hejja farmor!! )

Aja, iallafall är jag nöjd att jag har ett ställe att skriva av mig lite på samt fortsatta min satsning inom fitness med alla mina vänner och alla andra som är intresserade av att följa min träningsvardag och mitt liv i stort ! 🙂

När jag luskat ut hur jag lägger upp bilder 😎 Ska jag dela med mig av mitt album från LuciaPokalen 2010 där jag gjorde min debut i Body Fitness i Decemeber!

Eftersom min resa med www.talangjakten2010.se nu  är över så tar min nya resa vid här och ni kan följa mig genom denna bloggen framöver !

Nu ska jag forsätta min Fredagskväll med att… Shitt, tvätten! Just ja måste ner och hämta tvätten, SEN ska jag fortsätta min fredagskväll med ”En liftares guide till galaxen”! Kul film =)

Här är de sista bilderna på formen som är från 20 Dec. Är nu + ca 3-4 kg =)  njam njam ..hehe.

Fotning för Body på GumseGymFotning för Body på GumseGym
Ha en underbar helg people*

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+