Det här är jag

21 maj, 2017
21 maj, 2017

Hej!

Så äntligen fungerar min blogg

Tänkte skriva några rader om vem jag är osv, ja ni vet, det klyschiga det-här-är-jag-inlägget.

Malin heter jag i alla fall, bor i Eskilstuna med mina tre barn. Jag jobbar sedan 2014 som lärare på en grundskola här i stan och trivs som fisken i vattnet med det. När jag inte jobbar eller umgås med mina barn så är jag på gymmet

Började satsa ordentligt på styrketräningen 2011 och sen dess är jag fast. 2015 fick jag även upp ögonen för fitnessvärlden och bodyfitness och i januari 2016 bestämde jag mig för att satsa på en resa till scenen.

I april 2016 hoppade jag på dieten och fick under resans gång hjälp av min coach Frida Bålefalk. Tanken var att jag skulle kört Tyngre i september men kroppen ville inte riktigt samarbeta mot slutet så det blev Luciapokalen som blev min debut.

Att stå där på scenen var bland det bästa jag gjort Vilken upplevelse! Vilken lycka!

Det blev sen ca en månad off innan jag bestämde mig för att köra igen, denna gång Better Bodies Challenge i mars 2017. Den här dieten var sjukt jobbig och med facit i hand så här efteråt så var varken kropp eller knopp redo att satsa stenhårt så nära inpå första tävlingen. Men man lär sig av sina misstag

Resultatmässigt gick det inte så bra men upplevelsemässigt var det bland det häftigaste jag gjort

Nu är jag offseason och försöker bygga upp en grym fysik inför min comeback på scenen, som blir 2018.

Jag hoppas ni vill följa med mig på min resa dit!

 

Tack för mig så länge

kommentarer, 209 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Malin Johnsson

Posts Google+