Sugen på..

27 november, 2012
27 november, 2012

-4 dagar till Decembercupen nu och jag har de sista dagarnas upplägg är klart. Mat, jobb, träning, packning, resa och fix. Har redan bokat en ”dejt” på Pizza Hut med en kollega men framför allt är jag sugen på helt vanlig bra mat. Att ha ordentligt med bränsle för att träna och jobba. Jag känner att formen är på gång. ”Mitt livs form.” Helt fantastiskt om det ändå kan se ut som jag hoppas när jag väl står på scenen lördag morgon.

Den mentala biten har funnits på plats sedan i lördags då jag fick så mycket positiv och glädjande respons från publiken(lite dåligt fokus ;)) och alla på plats från MM Sports(bland annat av Gabriel, tack Gabriel) att jag fortfarande går lite på ångorna. Klart tillpiggnad av att salta och vätska upp. Jag har, vad jag förstår, mått klart bättre än mina konkurrenter av min ”diet” så vi får väl se om jag tänkt rätt. Det är lite så det känns, helt rätt eller helt fel.

Just nu är jag även sugen på min snaskpåse som jag förberett. 😛 Det sköna är att jag kommer att vara nöjd med ett par bitar av varje och sen blir det som sagt vanlig mat, kanske lite glass.

Mest sugen är jag såklart på att tävla! :)

Någon som vill smaka lite Rocky road kanske?

 

kommentarer, 409 Visningar

Linda Samuelsson

Posts Google+

test