Jobbsöndag – en bra en.

29 april, 2012
29 april, 2012

Idag såg jag till att ha lite roligare än vanligt. Jag ville ha ut så mycket som möjligt av den när jag nu måste vara inne och inte ute i det fina vädret. Dessutom jag vill gärna att denna helgen går fort över huvud taget. Varför är min hemlis..

Startade dagen med att glömma mitt ombyte(alltså kläder) i hallen när jag rusar till bussen. SKÖNT väder ute och jag såg samma äldre herre jag brukar se, som promenerar i rask takt samt stannar vid bänkar och räcken och gör armhävningar. Får se till att gå i tid någon söndag och fråga om jag får ta en bild. Inspirerande människa. Väl i gymmet i Vällingby passar jag på att köra lite axlar och biceps i ca 15 min innan min cykelklass. Där var opti-ljus märkte jag och det måste ju utnyttjas i framtiden.

Jag hann även träffa ett par härliga tjejer! Mormor Eva 66 år och Elin 16 år, som tränar tillsammans 2 gånger i veckan. Häftigt!

En stund senare satt jag på instruktörscykeln och det gick riktigt bra. Några som inte kört med mig innan sa att dom var riktigt nöja efteråt och det känns ju alltid lite gott i hjärtat.

Efter klassen märker jag alltså att jag inte har något om byte, så det är bara att klä på sig och åka till nästa center på Kungsholmen. Höll igång lite extra men det var ju inte så kallt. Hann äta lite med och ladda inför CrossTrainingklassen. Bra uppslutning trots det fina vädret och riktigt bra attityd i lokalen. Vi körde hårt och hade väldigt kul. Såhär kan det se ut, en nästan helt vanlig söndag.

TRÖTTA, helt underbara deltagare! 😀

En PT-kund och sedan lite egen träning igen. Knäböj upp till 100kg och sen repsade jag på 60kg. Jag var inte särskilt bra tyvärr men samma dag som cykel brukar jag vara rätt klen i benen. Var visst lite klen i bålen med för jag fick lite ont i ryggen på sista setet. Lite chins sen som gick helt okej. Jobbade på farten.

Handla och laga mat.. Nu är matlådorna klara, så nu myser vi resten av kvällen.

Linda Samuelsson

Posts Google+

test