Sådärja!

9 januari, 2012
9 januari, 2012

Efter ett fint välkomnande av de Teamansvariga är det lika bra att sätta igång på riktigt. :)

Jag bestämde mig egentligen för ett par år sedan att någon gång ska jag testa Athletic Fitness och nu är det dags, närmare bestämt på Decembercupen 2012, eller tidigare. Det beror lite på hur allt faller på plats.

Årets första tävling för mig kommer att vara SM i Klassisk Styrkelyft i Östersund sista helgen i januari. Styrkelyft har jag tävlat i sedan 2002 men aldrig i en så låg viktklass som nu, nämligen -63 och jag har just nu ca 1kg kvar att gå ner för att klara invägningen(vilket är ett måste för att få delta). Denna tävlingen är avgörande för hur resten av våren och sommaren kommer att se ut, så jag får återkomma med tävlingskalender efter det.

När jag var yngre höll jag på med Truppgymnastik i ca 15 år och tävlade med Halmstad Frigymnaster. Efter det var det några år utan tävlingsidrottande under diverse utbildningar innan jag 2001 testade först Tyngdlyftning(vilket jag serietävlat i för Sundbybergs TK de senaste åren men mest på skoj) men gled snabbt över på Styrkelyft. 

En av årets sista tävlingar blir alltså Decembercupen i Lund och jag har redan börjat förbereda mig, eller ja, faktiskt sedan ganska länge. Så håll i hatten så åker vi!

kommentarer, 358 Visningar

Linda Samuelsson

Posts Google+

test