Ändrade framtidsplaner – here i come!

16 april, 2012
16 april, 2012

Under det senaste halvåret har jag funderat på hur jag skall kunna komma bort från byggbranschen (inte gym byggandet;)) Mitt brinnande intresse för träning gör ju att inget passar bättre för mig än att utbilda mig till personlig tränare. Då kan jag ju hjälpa andra samtidigt som jag kan ge mycket tid till mig själv och min kropp.

Så mitt första steg blev att anmäla mig till Deep bodywork PT-School, det känns hur bra som helst att våga satsa på något nytt som man brinner för och inte bara vara kvar i ekorre -hjulet resten av livet :) Så någon gång i mitt på september kommer jag vara licensierad PT om allt går som det skall 😉

Nu till det mer vardagliga så som att laga bilar… What?!?!?! Har en sådan härlig bil karma att jag har två bilar som just nu bara byts av på bilverkstan. I 5 dagar har jag hämtat den ena och lämnat tillbaka den andra, roligare saker finns ju att göra för dom pengarna men så snart dom små skitarna är klara kan jag göra mig av med en så att vi kan köra tills den andra rasar och sedan köpa oss en lite bättre och lite större:-)

Min lilla prinsessa kom hem igår efter att ha tillbringat påsklovet med sin mamma. I flera månader har hon gått runt och suktat efter att vilja ta hål i öronen, och nu  äntligen hade hon gjort det. Hon visa en lång lapp om skötsel råd för mig men efter en öron tvätt sa hon: Pappa… Det är nog bättre Josefine gör detta hon är tjej och vet hur man skall göra! Aja, det är bara att inse…killgrejer/tjejgrejer!

Förra veckan var jag och fyllde på mitt förråd av läckerheter från Body Science hos MMsports, alltid lika kul och gå dit och shoppa loss, alla i butiken är trevliga och kunniga vilket gör att det lätt tar lite längre tid än man tänkte sig från början 😉


kommentarer, 231 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+