Och så kom vårsolen ! 

11 april, 2016
11 april, 2016

 
Tänk va mycket solljuset gör för kropp och sinne!!! I alla fall jag blir oerhört glad både till kropp och själ! Söndagens Cardio var riktigt mysigt! Massor med citronfjärilar i skogen, swischade omkring.. Även ett litet rådjur hann jag se! 

Jag har köpt ögonfransar!!!… Hum, skäms att säga det men jag är verkligen inte bra vare sig på smink eller ögonfransar… Men vem har sagt man någonsin blir för gammal att lära sig! Skam den som ger sig… Vet att jag provat förut med… Med slutresultatet ögonfrans mitt på ögonlocket! Suck!!!! Ja, nu har jag i alla fall 2 veckor på mig att träna mig fram… 

 Oslo Grand prix ägde rum i helgen! Förtvivlat har jag letat efter en livestream länk för att kunna få en glimt av helgens tävlingar! Alltid lika roligt att få kika på vältrimmade duktiga atleter… Hur dom lägger upp sina poseringar, etc! Men inte fanns det nått att få tjuvkika på! 

Tycker alltsom oftast att många ser väldigt säkra och duktiga ut när det kommer till fri posering! Samtidigt har man ju inte en susning om hur varje persons program ”skulle” ha sett ut… Det gäller att vara självsäker och fortsätta sin fria posering om man skulle komma av sig! För större delen av publiken har ju faktiskt ingen aning ! 

 

kommentarer, 237 Visningar

Kommentarer

kommentarer

karnebo

Posts Google+