Presentation

21 januari, 2015
21 januari, 2015

Hallå :)

Det här känns annorlunda för mig som lever i min instagram och endast lägger upp bilder med korta texter. Vet egentligen inte om mitt liv är så intressant för att blogga om men vi kan väl ge det ett försök :)

 

Josefin heter jag i alla fall, 22 år och bor i Stockholm. Ja och som alla berättar ska väl också jag berätta om hur min resa började? 😉 Jag var otroligt lat och har länge haft en svaghet för godis, lösgodis mmmmmh.. Jag tränade inte utan gjorde som dom flesta ungdomarna gjorde då, kollade på film, va ute, åt gott och va med kompisar, det vanliga? Jag skaffade en kille som var väldigt mån om min storlek och som inte tyckte om min stora rumpa (latina för övrigt så stor rumpa kommer på köpet) och att jga va mullig. Jag va dum och trodde inte att det va något problem men det blev värre.. Jag mådde dåligt i min kropp, jag välde 78 kg och såg ut som en sopsäck, allt bara hängde och en dag så la han en frukstansvärd kommentar som gjorde mig så ledsen men jag lämnade honom inte utan jag började träna!

November 2012: Allt började med 3 pass i veckan, började enkelt, lite cardio, tog hjälp av en PT på gymmet osv. Kommer ihåg att jag tänke ”jag önskar att detta va en del av vardagen” för jag tyckte att det var som en tvång att gå till gymmet.Jag skämdes lite på gymmet, alla andra var ju så vältränade och snygga, vad gjorde jag här? Men jag tog mig dit, vissa dagar gick bättre än andra som vanligt.

Februari 2013: Ako Rahim la upp ett inlägg på instagram om en tävling ”Transform your body” på Instagram, en tävling som gick ut på att man skulle ta en förebild i Feb och Efterbild i Juni, sen skulle domare utse 5 bästa tjejer och 5 bästa killarna som har nått mest rsultat under denna period. Jag tänkte ja men absolut, varför inte köra? :) Jag anmälde mig, för skoj och för att hålla motivationen. Månaderna gick och jag började ändra kosten, träna hårdare och komma in i rutiner, detta va ju kul?! Men månaderna gick och jag fick inte dom resultaten jag ville ha, visst va min kropp finare men inte alls i den formen jag vill ha och inte ALLS för att vinna!!! Jag kontaktade en coach för att hjälpa mig, jag ville vinna tävlingen nu!! Detta var i Maj. Jag fick ett kostschema och ett träningsschema som jag skulle följa och jag tänkte vad är detta för mat? Hur ska jag leva på detta i 8 veckor?! Men jag var taggad, nu jäklar skulle jag ta hem detta!

Maj-Juni 2013: Jag körde cardio varje morgon, jag körde styrka varje eftermiddag och ibland körde jag även ett 3e pass senare på kvällen. Jag hade inget jobb då så jag hade all tid i världen att lägga ner på träning. Tur det annars tror jag aldrig att jag skulle vara där jag är idag. I alla fall så fortsatte jag och allt blev hårdare, jag blev mindre, jag tappade vikt varje dag och blev helt besatt av att tappa. Sen va det dags att skicka in tävlingbilden, slutbilden, efter en riktigt tömning med tosk potatis och vatten.. Jag var så missnöjd med mina resultat då (när jag tittar tillbaka idag så är jag rikitgt imponerad på vad jag lyckades med). Jag hade gått ner från 78kg till 66 kg sedan jag började träna, jag va super liten och så jäkla nöjd över att ha börjat träna. Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle vinna men jag tänkte inte ge mig!!

Juli – Augusti 213: JAG KOM MED I TOP 5!! Jag var så nervös när reultaten skulle komma upp och jag hoppade glädjeskutt när jag såg att jag var i TOP 5 av tjejerna, av tot 400 deltagande (killar och tjejer). Nu var det bara att knappa hem 1a platsen och det skulle man göra genom att få mest likes på sin bild. För att göra en lång historia kort så VANN JAG! 😀 Men vad skulle jag göra nu? Det var klart, men ska jag fortsätta träna? yes.. pratade med coach och vi bestämde att satsa på bikinifitness 2014 (november).

Idag: Sedan dess har jag kört minst 6 ggr i veckan till 14 ggr i veckan beroende på hur mycket cardio jag har haft inlagt. Jag har skaffat mig en underbar stöttande pojkvän med samma intressen som jag och lagt på mig en jäkla massa mer massa på kroppen 😉 Jag körde aldrig i November då min metabolism pajade. Detta betydde dock inte att jag gav upp utan jag sköt på det efter många disskutioner och MYCKET hjälp av mitt kära team. Jag har nu skaffat mig en coach, en tjej som jag tror kan ta mig till toppen. Hon har bara bikinitjejer i taget så hon lägger ner otroligt mycket tid på mig och hon förstår mig på ett annat sätt. Jag krigar på varje dag, går upp 04,30 på dagarna och kommer hem 20,30 för att äta och sova, det är långa dagar men det är helt klart värt det och kommer att satsa 110% för att komma upp på scen i November! 😉

Lite om min resa och ni kommer att få veta mer längst resans gång! :)

 

bild5

 

image22

22

kommentarer, 440 Visningar

Kommentarer

kommentarer

josefinsphysiq

Posts Google+