Underbara lördag!

27 juni, 2015
27 juni, 2015

Jag välkomnar denna underbara lördag med en härlig morgonpromenad. Bästa starten på dagen om du frågar mig. Svettig blev den också, mycket backar här i området… 😉 Frukosten som alltid består av havregryn, äggvita och hallon toppat med kanel smakar ju bara så ljuvligt efteråt. Å så en dusch på det, sen är jag redo att göra denna lördag 😉

Strax kommer bästa vännen hit, vi tänkte nämligen ta en tripp ner till Halmstad, närmare bestämt Tylösand för årets första after Beach. Vädret är väl inte direkt tipptopp men sålänge regnet håller sig borta är jag nöjd, haha.

Nåväl, nu är det dax att göra sig iordning… Vi hörs snart igen och vill önska er alla en fin lördag!

image

”There can only be one” 😉

 

kommentarer, 131 Visningar

Kommentarer

kommentarer

jonnamorehed

Posts Google+

Namn: Jonna Morehed Ålder: 21 år Bor: Kungsbacka Tävlar i bodyfitness och älskar träning! 1:a bodyfitness -168 decembercupen 2013 7:e bodyfitness -168 luciapokalen 2013 Tävlar för bästa MM Sports! <3