GODA NYHETER

16 juni, 2014
16 juni, 2014

Goda nyheter!

Var hos min läkare i morse och kollade halsen, allt såg bra ut och läker jätte fint. Har börja känna att smärtan i halsen har börjat släppa allt mer, snart två veckor sen operationen. Inte ätit annat än isglass och morfin nu i två veckor snart… fyfan va jag är hungrig och sugen på MAT! bestämde mig för att pröva äta en fet kebab pizza gick super bra, åt inte kanterna men man vill ju inte chansa om man skulle riva upp sår i halsen. Tror det var den godaste pizzan jag ätit i hela mitt liv på riktigt! Åker ju till Turkiet om en vecka.. Jag och Maria har bokat om vår resa till två veckor istället för en vecka, kommer bli grymt nice två veckor all inclusive på finaste hotellet i turkiet! Nu är det nära!!! snart drar vi 😉

kebab

kommentarer, 271 Visningar

Kommentarer

kommentarer

fitnessgabrielle

Posts Google+