Tillbaka efter semester!

27 maj, 2015
27 maj, 2015

Ja då var man I sverige igen efter 1 vecka I värmen och 2 kg tyngre =)

Blev en del träning men det var inte direkt någon följd kostplan =)

Men jag kände att jag behövde denna vecka utan en massa måsten och kunna ladda inför 20veckors stenhård träning och massa teknik och äta efter kostplanen helt strikt under dessa 20veckor, vill komma till Tyngre Classic med känslan att jag har gjort allt jag har kunnat för att kunna göra bra ifrån mig där.

 

 

 

kommentarer, 97 Visningar

Kommentarer

kommentarer

strasse

Posts Google+

35 årig som ska debutera i Athletic Fitness på Decembercupen 2015 och det är bara början. Brinner för träningen och det har blivit en livsstil för mig. Träningen är min egen tid, mitt sätt att koppla från allt annat i livet.