Finn ett rätt!

10 mars, 2015
10 mars, 2015

imageFörra veckan blev det klart med kontraktet. Och jag har till och med fått hem mina teamkläder!! :) Beställde en extra hoodie och ett par byxor.  Samtidigt som det blev officiellt så blev det även allvar, jag ska upp på scenen och jag ska tävla. Lite nervöst är det allt. Bestämt är att det kommer bli LP i bodyfitnes, en liten förhoppning att kanske kunna ställa upp i Ahlströmmer också!! Börjat titta på poseringsskor och bikini. Jag måste öva på att stå i högklackat, bara dessa två ord i en mening är fel. Lägg då till balans, posera och le så blir det mer ”finn ett rätt” istället för ”finn ett fel”‘.  Fick ett par pumps av en vän att öva i, så jag ska väl lyckas se graciös ut i högklackat så småningom image

 

 

kommentarer, 160 Visningar

Kommentarer

kommentarer

anetteidestal

Posts Google+