Första inlägget

6 februari, 2015
6 februari, 2015

Hola! Ja mitt namn är Alexander Karlsson. Jag är 19 år gammal, född 1996. Här kommer du få läsa om det mesta som händer både på gymmet och utanför. Jag har hållit på med styrketräning sedan 11 års ålder och fastnade ganska direkt. Idag går jag på diet inför tyngre classic i Maj. Till min hjälp har jag min coach Carlito xxl. Har gått på min diet nu i ca 4 veckor och det börjar kännas i kroppen. Gick tidigare på diet inför lucia pokalen som jag skulle ställa upp i men livet kom emellan och jag hoppade av. Har aldrig tidigare gått på kroppen såhär hårt så det ska bli väldigt intressant o se vad jag kan åstadkomma under tävlingen. Jag kommer köra 180 + 80 kg classic bodybuilding. Min vikt i nuläget ligger på 92 kg så har ju en bit kvar. Men det fixar vi!

bild (1)

Uppdaterar snart igen, vi hörs!

kommentarer, 374 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Alexander Karlsson

Posts Google+

New title