Jäkla pers alltså…

11 februari, 2014
11 februari, 2014

Usch den senaste veckan har varit hemsk verkligen p.g.a. jag blev sjuk i onsdags. Jag jobbade hemifrån ons-fre, vilket underlättade, körde bara min morgonkardio och på söndagen kände jag mig bättre. Men på måndagen fick jag en pungspark till av kroppen som bestämde sig för att spränga huvudet på mig i ca tolv timmar. Jag har aldrig haft migrän förut men det här måste varit något åt det hållet. Död var jag i alla fall tills det släppte igårkväll. Min fina mamma kom med blommor och smärtstillande, det värmde verkligen.

Det gör inget för formen att vila några dagar men en hel vecka är inte roligt. Och det är ju så ensamt och trist att bara sitta hemma! Blä!

Idag var det upp på cykeln som gällde igen i alla fall och ikväll benpass. Nu måste jag vara på banan annars blir jag lite ledsen faktiskt.

I övrigt är allt lugnt. Alla hotel, flyg, tåg etc är bokade. Bikinin är på väg snart. Coachen är nöjd med formen. Jag är glad. Jobbet går bra. Längtar tillbaka till att träna hårt bara :)

Här är formen för någon vecka sen:

20140211-145533.jpg

När man sitter hemma och är sjuk så måste man hitta på nåt så jag har övat lite på tävlingsfrillan. Mjuka naturliga lockar ska jag köra på och min vän Elyn som är färgtekniker ska hjälpa mig med färg och styling. Kommer bli kick-ass :)

20140211-145540.jpg

Comments

comments

kommentarer, 450 Visningar

Ylva Birgersdotter

Posts Google+

Träning och hälsa ska vara okomplicerat, roligt och en del av livet. Jag hoppas kunna inspirera dig med mina tips, råd och tävlingsmål! Sedan jag lämnade aerobicssalen 2009 och klev in bland fria vikterna så har jag placerat mig 2:a på Altrömmerstrofén 2010 och 5:a på Luciapokalen 2011.