Helgen med Evalinda och teamträff!

5 februari, 2014
5 februari, 2014

Nu har jag fått ordning på bloggen som blivit uppdaterad! Helgen som var bjöd på en massa härliga möten vilket jag verkligen älskar. Livet finns i möten med människor :)

Först kom miss Evalinda Aarvaag på besök hos mig. Jag är så glad över att vi fått kontakt. Hon är precis så lugn, stark och vacker som jag vill bli. En riktig förebild som tävlat i Bodyfitness i 20 år i år. Vi tränade och poserade inför Loaded Cup i Danmark som vi båda ska åka på.

På söndagen höll jag årets förta teamträff där temat var att sama ihop och diskutera tjejernas erfarenheter av höstens tävlingar och tiden därefter. Hur funkade diet, tömning/laddning, hur kändes det på scen? Vad kan man tänka på till nästa gång? Vad ska man absolut undvika att göra?

Vad hände med kroppen och psyket efter tävlingen? Vad kan man dra lärdom av?

Jag är så otroligt glad över alla kommentarer som kom upp under vårt möte! Ett av målen när jag startade tjejgruppen var att vi skulle få ett forum att prata och stötta varandra och då måste man våga öppna sig. Det är precis dit vi kommit nu! Båda nya och erfarna slänger ur sig världens bästa frågor och svar och alla har massor att bidra med. Det gör mig så glad!

En av de bästa kommentarerna jag fick med mig denna gång var en aspirerande Bikini-atlet som sa att hennes kompis hade det otroligt tufft på sin diet redan flera månader ut från tävling. Hon tyckte det var så skönt att höra från oss erfarna tävlande att man kan dieta och må bra och att det ska finnas en god balans i livet under en tävlingssatsning, trots att det på slutet kan vara kämpigt.

Grymt tjejer, det är så kul att se er varje gång!

20140205-142620.jpg

Kristian Sewén kom också för att presentera sig i sin nya roll som anställd på MM Sports, vad han kan bidra med och vilka nyheter vi har att se fram emot i teamet:

20140205-142635.jpg

Träffen avslutades med en lång kostföreläsning av dietisten Jill Holmström. Kanon att bli påmind om grunderna i näringslära och även en hel del matnyttiga nyheter att ta med sig. Vi som tränar på den nivå vi gör måste ha en specielkunskap i vad våra kroppar behöver för att utvecklas optimlat och det här var precis rätt i tiden både för de som just klivit av diet och för de som satsar på vårtävlingarna:

20140205-142645.jpg

Innan tjejerna kom så passade jag på att posera en timme eftersom jag inte får det på SATS. Rätt tom och slät i kroppen här efter några lågdagar med mindre kolisar:

20140205-142659.jpg

Tack för i helgen allihop och ha en fin fortsatt vecka!

Comments

comments

kommentarer, 487 Visningar

Ylva Birgersdotter

Posts Google+

Träning och hälsa ska vara okomplicerat, roligt och en del av livet. Jag hoppas kunna inspirera dig med mina tips, råd och tävlingsmål! Sedan jag lämnade aerobicssalen 2009 och klev in bland fria vikterna så har jag placerat mig 2:a på Altrömmerstrofén 2010 och 5:a på Luciapokalen 2011.