Ny i familjen

9 januari, 2012
9 januari, 2012

Hej hej, nu är jag med MM Sports också! Det känns helt naturligt eftersom det är dem jag tränar och umgås med. Efter att dessutom ha satt i mig en hel låda Kanel/äpple-proteinbars (det tog ett tag) så kan jag säga att jag ÄR MM Sports helt och fullt. Goa människor + bra produkter = prestation på toppnivå.

Min träningsbakgrund är hästtjej som festade upp sig till 85 kg som blev Aerobics- och Body Pump-tjej utan utveckling som blev gymnörd. Jag började med styrketräning i januari 2009 och har sedan dess med fullt fokus tränat för tävling i Body Fitness. Jag blev tvåa på Alströmmertrofén 2010 och plockade 5:e platsen på Luciapokalen 2011, 3-4 kg tyngre och mycket hårdare än året innan.

Den fysiska utvecklingen i träningen driver mig samt insikten om min kropp och psyke både under on- och offseason. Planen för 2012 beror lite på hur jag återhämtar mig från en olycka jag var med om i julas, men så snart jag kan så kommer jag tävla igen. 

Här är lite bilder på mig: http://ylvabirgersdotter.blogspot.com/search/label/Formbilder

 

Comments

comments

kommentarer, 29 916 Visningar

Ylva Birgersdotter

Posts Google+

Träning och hälsa ska vara okomplicerat, roligt och en del av livet. Jag hoppas kunna inspirera dig med mina tips, råd och tävlingsmål! Sedan jag lämnade aerobicssalen 2009 och klev in bland fria vikterna så har jag placerat mig 2:a på Altrömmerstrofén 2010 och 5:a på Luciapokalen 2011.