Slutet är nära

25 januari, 2016
25 januari, 2016

Idag kom vårt nya kök, för tillfället har vi ju inget alls då vi rivit ut precis allt! Så det ska bli riktigt roligt att få upp det nya så vi kan flytta in och jag kan ta tag i allting (läs: mig själv hahah) som hamnat lite efter nu pga renoveringen. Det ska bli skönt att få tillbaka lite rutiner igen på mat och träning, och det som jag ser fram emot mest är nog att vi nu kommer ha en stor frys och en stor kyl haha! Det betyder att jag kan fylla frysen full med kött och grönsaker så att det alltid finns hemma. I vår förra lägenhet hade vi en delad kyl/frys med större kylskåpsdel, och det var svårt att få in all mat i frysen som vi hela tiden handlade på oss. Visst tar de ju slut också, men jag gillar att alltid ha mat helt enkelt.

Planen var sedan att jag skulle åka tillbaka till lägenheten och montera lite skåp, men jag lägger den energin på plugget idag och så tar jag skåpen imorgon. Jag var dessutom iväg och handlade, så det tog lite extra tid.


Igår tog vi ett litet break från renoveringen och åkte till norrköping. Mina jeans/byxor är trasiga, så jag ville köpa nya. Och det var typ 3 år sedan jag köpte ett par JEANS. Kan verkligen inte ha det, för det är både obekvämt, dålig passform och stelt bara. Men jag har haft Dr. Denim för flera år sedan, så efter ett misslyckat försök inne på gina tricot gick vi till carlings. Där hittade jag ett par andra jeans som heter Now & Then och det blev två par! Dom var dock lite små i storlekarna, men det är ju stretch också så de är absolut inte stela. Kommer bli nya favoriter, det är ett som är säkert! Förutom det fick vi med oss en blandare till köket och kakel till väggen. Det kommer bli så fint! Och en liten fika hann vi även med och det var inte igår kan jag säga 🙂 Mycket trevlig dag blev det, och det är sånt man borde göra oftare – fika och bara umgås.

Kommentarer

kommentarer

westerbergelin

Posts Google+