Sol, box och senaste listan

12 mars, 2014
12 mars, 2014

Ett par härliga tjejer med gaaaanska mycket övervikt slet så svetten sprutade under kvällens boxpass. Deras tekniker… njaeee.. var väl sådär med deras kämparglöd!! herregud!! fick lilla mej och mina 52 kg att hoppa runt som lilla mowgli och slå tills knogarna blödde! 🙂 kanske säger mer om klen hud än hårda slag men hårt VAR det!!

Jag fullständigt älskar boxpassen och det är en befrielse att kippa efter andan och svettas av sig ordentligt.

De senaste dagarna har varit helt underbara! det har varit soligt, vårigt och varmt här i fina Skåne. Fåglarna kvittrar och blommorna börjar krypa upp i våra rabatter.. Eftersom jag är mammaledig har jag verkligen haft tid att sitta på verandan och njuta, räffsa i trädgården och gått solskenspromenader.. Att lite värme och ljus gör så mycket på humöret!

IMG_0826 IMG_0827 IMG_0828 IMG_0829

Gällande träningen är jag nu i en uppåtgående trend. Varje pass känns kul och givande. Börjat träna på TRÄNINGSAKADEMIN  men är även på ÄSMK ibland, på bla bendagen. Anledningen är att jag kör lite gruppträningspass i veckan samt att jag är heeeelt anonym i gymmet! ingen vet vem jag är. Hörlurarna på!! ”Senaste listan” på spotify..  full fokus på mitt.. ingen avbryter, kommer och pratar eller vill fråga om hjälp. Jag behöver vara lite egoistisk just nu för att hitta tillbaka.
MEN heeelt ego är jag inte… två lördagar nu i rad kommer jag ha en sk ”tjejträff ” på äsmk där alla tjejer, kvinnor, damer får vara med och få lite tips, knyta kontakter och be mig om hjälp eller råd. Känns kul!! Jag kommer även ha en tjejträff på Ängelholms nya CROSSFITGYM om några veckor( 27 mars) 🙂

I förrgår var det ryggdag och jag lyckades slita upp 15 chins. klarade typ 1 första gången jag provade efter graviditeten så helt ok utveckling på ca 2,5 månads effektiv träning.. Även marken gick över förväntan 12:or på 60 kg, 8;or på 80 och en 1:a på 100kg.  skön milstolpe på 100 kg.. 125 kg är mitt PB innan jag skadade ryggen för ett par år sen.

IMG_0825

Igår tränade jag armar och det gick absolut över förväntan! dips som tredje övning och klarade 22 oviktade, 12 med 10 kg, 8 med 15 kg och 6 med 20 kg !

laaaagom mycket träningsvärk i heeela överkroppen idag, haha

I morgon ska lilla Nora och jag ta tåget till Sölvesborg och hämta en ny(are) bil som vi köpt. Känns roligt. vi har sparat och sparat för att inte behöva ta lån. räcker med huslånet!!

IMG_0816
Hinner jag träna efter det blir det BEN!! nu jäkla är det fokus på benen! och rumpan!! den behöver lyftas upp lite så bikinin sitter lite snyggare till sommarn 🙂 🙂

formen känns trots allt bra. Jag äter sunt, kanske aningen för lite men helt ok. slutat äta socker. känns sååå skönt! inte haft nått sug alls. trots att min kära sambo äter kakor och godis jämt och jag har varit på middagar och annat. tackat nej till efterrätten..bara sådär. 😀

IMG_0629

 

 

Ulrika Merkel

Posts Google+