3 månader variation

12 februari, 2013
12 februari, 2013

Efter att ha tränat på ÄSMK sedan 2009, har jag nu hoppat över till ett annat gym ett tag.

TRÄNINGSAKADEMIN.

Under morgonens promenad kunde jag redan ana den träningsvärk som snart kommer allt mer krypande.. Igår körde jag nämligen mitt första BodyPumppass på flera år ( förutom ett på TA för ca 2 år sen)

Jag tycker det är en skön träningsform där man får kämpa lite på högrepsen vilket jag tycker är roligt! Jag var smart nog att ta lätta vikter förutom i Biceps och rygg som är mina styrkor.. Där kan jag lägga på lite extra trots att det var länge sen sist och jag har ju ändå kört en del högreps inför F5 och reppower.

Utmaningen.

Jag har en ganska nyfunnen vän, sen nått år tillbaka snart, som gärna vill komma i form och bli lite starkare/tightare ( som alla andra kvinnor och män) .. Eftersom hon inte riktigt hade koll på hur eller vad hon skulle göra fik hon en utmaning av mig där vi ska träna lite grann ihop,  när det passar.

Under 4 veckor ska hon äta enligt mitt inledande dietprogram ( 1650 kcal/dag) samt kombinera gymträningen med konditionsträning..

Lyckas hon gå ner fler kg/cm än mig på 4 veckor ska jag bjuda henne på middag 🙂

Hon e taggad!

Mitt upplägg är i stort sett detsamma så skillnaden är väl mest att jag har erfarenhet av ”förbränningsarbetet”.

Vi utgår från kg kroppsvikt och cm runt midja och rumpa. Vägning/Mätning varje söndag.

Jag vet att hon läser här så jag kan skrämma henne ( dig!) med att jag gått ner 0,9 kg sen Söndags vägning.. dvs vatten och maten dagen innan vägning!! Men keep it up girl!!

Ulrika Merkel

Posts Google+