Träningsfattig helg.. men iaf ett ryggpass :)

28 augusti, 2011
28 augusti, 2011

Hej alla läsare!

Hoppas ni har era mål i sikte. Det har jag, även om jag just denna helgen inte tränat så värst mycket. Ibland är det ju vila om behövs…Speciellt om man oxå unnar sig några glas vin med vännerna en Lördagkväll, 🙂

  

 

Mmm, Mysigt hade vi :).. Lite innan denna detta var jag faktiskt på jobbet. hade två härliga grupper med Svensexegrabbar på Gårskampen.. som jag faktisk mötte nere på stan senare på kvällen :).. fanns inga tvivel om vem  som skulle gifta sig.. dock är det denna typen av utstyrslar som brukar förekomma på mitt jobb.. detta kan t om vara en av de mildaste  🙂  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frukosten denna helgen har varit likasinnad både lördag och Söndag!! Förutom gröt även PANNKAKOR!! ”Gustaf Göhle style”!! såååå,Galet goda med smak av citron och kardemumma…. 

 

  Men jag har faktiskt genomfört ett träningspass idag 🙂 även om det kändes lite tungt och jag var inge vidare stark så fick jag svettas lite och andas in gymluften ..

Tack till MM Sports och Body Sciense för Vitargo Pure, Massbuilder och coffein!! Väcker vilken idesovande björn som helst 🙂 det blev ett ryggpass med fokus på chins. Inledningsvis gjorde jag några uppvärmningsset i latsdragen, både framför och bakom nacken. lätta högreps. Därefter gick jag på chinsräcket med följande serie :

 

 CHINS –

”Vanliga” , strikta  – 10, 10, 10 reps

Halva i  toppläget  – 8, 8, 8 reps

”Negativa”, dvs snabb fulchins upp, sakta mothåll ner  – 8, 8, 8 reps

”fulchins” med remmar  – 20, 18, 16… blev snabbt trött .. phuee..

HANTELRODD:

20 kg x 15 reps

30 kg x12 reps

42,5 kg x 10 reps

LATSDRAG :

55 kg x 20 reps

65 kg x 15 reps

70 kg x 12 reps

75 kg x 7 reps

 Nu är det söndagsmys som gäller med en av mina favvoserier nämligen Scrubs och en burk kesella 🙂

Natti natti! ses i Gymmet!

 

 

 

Ulrika Merkel

Posts Google+