Middagstips!

26 januari, 2017
26 januari, 2017

Hej bloggen! Jag har på senaste tiden känt mig yr, illamående, sjukt trött och haft ont i huvudet emellanåt vilket har påverkat min motivation på gymmet och på jobbet, så idag är det dags att ta lite blodprover och se så att allt är som det ska :) Har ätit lite extra järn i form av tillskott och det har hjälpt men det är alltid bra att ta det säkra före det osäkra! Gårdagens middag blev sen då jag jobbade lite längre än vanligt och sedan tränade, jag var hemma runt 20:00 så jag slängde ihop en snabb middag i form av en burk tonfisk med massa goda kryddor, tomat, paprika och avokado i en chiatortillia, då tonfisk har en tendens att vara rätt torr kände jag att jag gärna blandat i lite kvarg eller liknande för att jämna ut den. Men den slank ner rätt fort ändå! 😉 Totalt näringsinnehåll skulle jag uppskatta till 400 kcal med 33g protein, 35g kolhydrater och 14g fett, helt ok!

 

16344167_10211821249428267_1886906419_n

 

 

 

 

kommentarer, 85 Visningar

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)