Muskelmat är vardagslyx

25 januari, 2017
25 januari, 2017

God morgon! Idag har jag planerat att ligga i soffan större delen av dagen och plugga, dricka massa kaffe och bara njuta innan jag möter upp David för ett ryggpass :) Träningsvärken känns i typ hela kroppen då jag kört efter ett nytt schema nu, annars kör man alltid samma gamla övningar och byter sällan ut dom mot andra eller vågar testa något nytt. Igår stod det bröst och axlar på schemat och det var helt sjukt mycket folk på gymmet som det brukar vara den här tiden på året då alla nyårslöften ska infrias, nästan så man får försöka träna på lunchen eller något för att slippa alla människor! Gårdagens pass såg iallafall ut så här:

Lutande hantelpress på bänk 10 x 4

Cable press 10 x 4

Superset med stång, militärpress framför 10 x 4 & bakom 10x 4

Superset framåtlyft med hantlar 10 x 4 & sidolyft med hantlar 10 x4

Sittande axelpress med hantlar 10 x 4

Jag känner att jag blivit väldigt klen sedan diettider och jag behöver bygga upp lite bättre styrka, jag som vanligtvis brukar vara stark i axlarna använde 5-kilos hantlarna igår haha riktigt illa :p Så nu är det andra tider!

16237769_10211807170956314_276721664_n

Ett tips! Har ni inte boken ”muskelmat” så är det dags att införskaffa! Riktigt mycket bra tips där att använda sig av om man vill hitta recept på bra mat med högt proteininnehåll, i förrgår gjorde vi ugnsbakad potatis med morötter och rödbetor med jumboköttbullar fyllda med mozzarella. Använder man fettsnål köttfärs får man faktiskt lyxa till det med lite ost tycker jag 😉 Vi försöker att inte äta så mycket såser eller annat tillbehör till maten, om man vill kan man göra en sås på naturell kvarg med honung och vitlök eller andra kryddor såklart.

 

kommentarer, 186 Visningar

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)