Ny coach och nybliven hälsocoach

8 oktober, 2015
8 oktober, 2015

 

 

1598915_1595837484008161_1143760662_n

Hej på er!

Ni som läser här ibland vet om att jag för tillfället inte har någon coach och kör på som vanligt fast med lite slappare regler, jag äter bra men unnar mig en chokladbit om jag vill ha en. Äter kvarg till mellanmål vilket jag inte gjorde innan och jag njuter av att äta mer allsidigt och hålla min vikt utan att äta strikt :) Litegrann saknar jag att ha den där strikta kosten och ett schema på träningen just för att ha struktur i vardagen och planerade måltider, men det är samtidigt himla skönt att få ett litet uppehåll nu innan jag kör igång igen! Har lite kontakt med olika coacher så får se vem jag kommer samarbeta lite med nu under vintern :) Planen är att jag ska köra en liten deff och sedan bulka föratt bygga upp så mycket muskler som möjligt och sedan köra den sista deffen innan tävlingsdags, 14 månader kvar till tävling och jag känner mig rätt så lugn :)

Vi har nu flyttat från skogås till vårby och därmed också bytt gym, vilket är rätt tråkigt då gymmet i farsta är så himla mysigt och ett ställe man längtade lite till att åka och träna! Sats på liljeholmen är ju i och för sig också fint, lite litet men absolut mysigt :) Tror att det tar en stund innan man vänjer sig vid de nya stället och allt, sen har vi bytt mycket mellan kungens kurva och hötorget med. Lite kul att byta men samtidigt tråkigt att inte få vara i sin trygga lilla bubbla i farsta 😉 Hur som helst så har jag gått och utbildat mig till hälsocoach! Jag kommer att kunna ge ett hälsopaket med kost- och träningsschema för den som har som mål att gå ner eller upp i vikt eller bygga muskler. Det är ett paket på 90 dagar där man får med eller utan coachning hjälp att nå sina mål, jag ser fram emot att kunna hjälpa och stötta andra att göra sin resa! Ett perfekt jobb för mig som satsar inom styrketräningn och samtidigt kunna hjälpa andra att nå en sundare livsstil :) Ni kan läsa mer på deras hemsida www.halsocoacherna.nu och anmäla er!

kommentarer, 110 Visningar

Kommentarer

kommentarer

tinawidmark

Posts Google+

Tina heter jag och är en träningstokig tjej på 25 år från Umeå men som flyttat ner till Stockholm för kärleken, Jag blev medlem i Team MMsports 2015 då jag satsade inför min debut i Bodyfitness. Jag ställde mig på scenen för första gången på Luciapokalen 2016 och nu jobbar jag mot en starkare kropp och en bättre form, följ min resa där jag kommer dela med mig av min träning och av lite hälsosamma recept :)