Skador

29 juni, 2015
29 juni, 2015

Hej! Fitnessfive för en månad sen (hahahhaa…) gick bra! Placerade 3:a. Nästa år ska jag ett, två steg upp på pallen.
Idag har jag en öm fot, en vad som krampar och öm lats. Tränar ändå, och gnäller bara på jobbet (hah näe, skojar bara).
Det är en cure and a gift att köra på tills man går in i kaklet. Men jag tror faktiskt inte att min ömma rygg gör så mycket. Igår rullade jag ut fötterna på en triggerboll, vi har jobbat på NIKE NTC tour och gått 15h i nya skor två dagar i rad. Idag när jag vaknade kändes det som att min hälsporre var tillbaka, foten var så öm och stel att jag inte kunde gå. Och min första tanke var att det var pga bollen! Hah! Snacka om att lägga skulden utanför sig själv. Det kan inte vara fantastiskt bra att utsätta sina fötter för sån stress.

Men vafan, YOLO.

kommentarer, 157 Visningar

Kommentarer

kommentarer