Update

2 augusti, 2014
2 augusti, 2014
NU KAN JAG ÄNTLIGEN SITTA NER OCH BLOGGA.
Veckan har varit hektisk. På onsdag då jag var ute och joggade, ja efter det har jag mått skit, vet inte vad som hänt troligen febrig eller något, har varit sjuk svag, trött, varm, törstig, yr. Så vilade hela onsdagen,blev inte mycket till vila då några personliga grejer tog över min tid, bl.a. jag blev barnvakt osv. Nästa dag, fredag somnade jag (efter lunchen) och sovde i flera timmar. Då jag vaknade åt jag igen och tittade på tv, tills jag plötsligt fick en enorm energi och mådde perfekt och cyklade till gymmet. Har aldrig typ tränat såhär ”sent” (klockan var nio), men det gick superbra. SJUKT VARMT BARA. Mådde lite sämre vid ett tillfälle i gymmet, men gav ej upp…vilade mer mellan set:e och drack extra mycket. Det var sjukt skönt att vara tillbaka i gymmet och göra muskelträning, där som jag mår mår jag som bäst. Att träna före man går och sova = världens bästa nattsömn. Om man inte tagit någon pwo då, men jag har slutat med dem spec. nu under sommaren, de får mig bara att må dåligt just nu. Kaffe eller aminosyror och ett bra mellanmål med kolhydrater,protein räcker bra.
Ja så har vi denna dagen, lördag. Har också bara svevat förbi, hade en sjuk träningsvärk i benen från igår men det stoppade inte mig från att åka till gymmet. Även idag fick jag en sjukt bra träning och bra pump i slutet! Och känner mig inte det minsta sjuk mer, tvärtom, är superpigg och glad! Nu ska jag läsa lite anatomi före det är dags för mitt sista mål: caseinfluff, kvarg, en proteinbar och eventuellt några snacks framför filmen ikväll/natt.

Hoppas ni njuter av sommaren lika mycket som jag! Livet ler.
//Amanda

Kommentarer

kommentarer

SvagtillStark

Posts Twitter Facebook Google+

Frisk från anorexia och depression, från 36 till 60 kg och är idag lyckligare, friskare, gladare, friare och STARKARE än aldrig förr. Styrketräningen var min vändpunkt i livet, den dagen jag steg in i gymmet var den dagen jag tog första steget mot friskheten.