min v. 28

13 juli, 2015
13 juli, 2015

Hej ! Vilken härlig vecka jag haft, i måndags körde jag som sagt Bodyattack och det gick hur bra som helst!

På tisdagen kom Cissi och Therese ner och stannade till torsdag lunch. Vi hann träna, äta post-wo mat med grabbarna utanför maxi, gå på bio och umgås!

Skärmklipp20150706_075027

 

Så härligt och lagom till fredagen var jag fylld med ny energi. Tog mig hela vägen upp till Rönnäng/Tjörn och vidare ut till Åstol. Serverades en rejäl räkfrossa på fredagkvällen och på lördagen hejjade vi på deltagarna under Åstol Aquathlon, ett lopp som går ut på 1700 simning (runt ön) och sen 7 km löpning (3 varv på ön). På kvällen åkte vi hem till Gbg och avslutade kvällen med en brakmiddag på Texas Longhorn.

segse aöfjlsef

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igår morse träffade jag Sandra för ett svettigt pass på Sats Kompassen. Vid lunch åkte jag ut till torslanda för att hänga med Sophia och hennes familj i nya huset och passade även på att träffa Victor och Lollo och deras lilla bebis.

keglkewg

På väg ut till Torslanda blev det även en sväng ut till Frölunda för att delvis lämna av mamma, men fyllde även på mitt kosttillskottsförråd hos Gabriella på MM Sports! Fick smaka nya bars och hon slängde även med lite tester på nya proteibblandningen Platinum Protein! Återkommer med recension på detta.Body-Science-PlatinumProtein-960px

Lånade bilen ner till Halmstad och svängde av strax efter Falkenberg och köpte färsk lax och lax-snittar till mig och A så det blev en supergod middag även igår – fast hemlagad! Kommer aldrig tröttna på lax och potatis med romsås.

Måndag igen och kör som vanligt (3e veckan i rad – 3 är en trend!) Bodyattack på Idrottscentrum. Det är tråkigt väder idag så hoppas på pigga deltagare! Nu ska jag äta lunch och styra upp jobbsökandet! Kram!

kommentarer, 216 Visningar

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!