Dagens träning

4 februari, 2015
4 februari, 2015

Vilken seeeeeeg dag det har varit! Men det var helt ärligt ganska skönt att få vila upp sig, ha lite tråkigt och bli taggad på att göra mycket produktivt imorgon istället! Har däremot precis bränt av ett riktigt gött träningspass som jag tänkte dela med mig av!

Började med att öva mina butterfly-pullups som förvånandsvärt nog går riktigt bra! Testade för första gången i måndags och så jäkla svårt var det faktiskt inte? Har som mål att klara 10 stycken om tre veckor – alltså innan nästa tävling!

Därefter körde jag WOD 1 & 2 från Halmstad Throwdown, fast de individuella WODarna. För att göra det extra utmanande valde jag att köra WOD 1 på Herr Rx vikter!

WOD 1 ”Reversed Halmstad Throwdown Chipper”
Timecap: 12 min
For reps/time

50 Single Unders w/ Crossrope (1.0 kg)
40 Burpee-Sandbell-Deadlift 23 kg
30 KB-swing lagom 24 kg
20 GobletSquat 24 kg
10 STOH 50 kg
3 OHS

Då jag inte hade något Crossrope blev det Double-Unders istället, och vi hade bara 18 kg sandbell i boxen så körde med den.

Time: 09.18

______________________________________________________________

WOD 2 ”Hulksmash”
Timecap: 6 min
For reps

Buy in: 6 sprint 20 m

Then for reps: Ground to Over-head 50 kg

Score: 26 reps

Lagom mör i kroppen nu minst sagt och jag ska smälla i mig dagens middag bestående av kyckling, bulgur/qunioa/vildris-blandning och Butternut Squash! Fick smaka det igår och TJENA vad gott det var!

Photo 2015-02-04 19 11 49

Återkommer med recept om det blir lyckat när jag gör det själv… 😉

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!