Licens för årets tävlingssäsong…

Semiran Dag —  12 mars, 2014
12 mars, 2014

…. är löst. Återstår att se vilken / vilka tävlingar det blir.

Har fått den stora äran och förtroendet att representera Sverige på EM v 20 i Spaninen, ÖDMJUKASTE TACK för det SKKF, så det är då toppformen ska vara nådd…men det går en & annan tävling innan avresan 14 maj.

IMG_2026[1]

…och TACK till MM Sport´s som även i år tror på och backar upp mig inför mina satsningar :)

mmsport

Frågan är hur kroppen svarar på dieten återstående veckor, hur formen ser ut och framför allt i vilket skick kroppen är inför flera tömning/laddningsveckor. Ni som känner mig vet att Självkritisk är mitt första namn. Ingen godkänd tävlingsform = ingen tävling. Så beslutet får ligga och vänta någon vecka till.

Sa jag förresten av den var gudomligt god…MM Sport´s nya tillskott i proteinfamiljen – Äggprotein i chokladsmak. Laktosintolerant eller inte den är en HIT och du hittar den här…

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Protein/Aggprotein/Body-Science-Egg-Protein.html

eggprt

I träningsväg njuter jag mer och mer över mina morgonPW då det börjar ljusna redan 05.30 i Uppsala och fåglarn inte bara kvittrar utan låter som hela orkestrar…synd att ligga kvar i sängen och missa dessa magiska stunder. Styrkemässigt går jag med konstant träningsvärk i hela kroppen. Blir till att ta en styrkefri helg. Ska tillbringa helgen hemma i Västerås med familje och hela stora släkten då det stundas bröllop. Mosters yngsta son har träffat kvinna i sitt liv och bjuder på syriansktbröllop :)

Höres snart igen // tills dess…ha det bäst S

kommentarer, 250 Visningar

Semiran Dag

Posts Google+