Vill att du på lördag…

Semiran Dag —  5 mars, 2014
5 mars, 2014

…tar dig tiden och kommer förbi MM Sports butiken i Stockholm. Ett ”mini event” med föreläsning, tävlingar, provsmaker och inte minst bra priser på bästa kosttillskott lovas!! Jag & många fler i teamet kommer finnas där mellan kl 14.00-16.00. 🙂

event

Det är på lördag det händer, än är det några timmar kvar lilllördagen som förövrigt har gått i en rasande tempo sen jag klev upp i ottan. Fast om jag tänker efter har jag under den tiden hunnit med en hel massa…morgoncardio, undervisning, rastvakt, utvecklingssamt – checkat av den sista, klasskonferens där man tillsammans med rektor,skolpsykolog, spec.lärare och skolläkare informerar om varje elevs utveckling socialt och kunskapsmässigt. Kan tillägga att jag har 31 minihuliganer – elever- i klassen. Träning där baksidaben stod på schemat och avslutningsvis en kortare kvällsPW innan jag äntligen hamna i soffan med datorn i knät.

Resten av kvällen ligger jag under filten och slötittar på Mia på Grötö. Inte många timmar kvar på lilllördan´och snart är det helg igen.

Hoppas vi ses på lördag…tills dess ha det bäst // S

Semiran Dag

Posts Google+