Det är något magiskt…

Semiran Dag —  25 februari, 2014
25 februari, 2014

…över att se en stad vakna till liv.

Tillbaka till rutiner och tidiga morgon PW. Kom ut kl 05.15 imorse och slog av att det faktist börjar bli vår då jag inte bara möttes av riktigt frisk & fräsch luft utan även fågel kvitter.

Inte en levande själ mer än någon vilsen hare som korsar ängarna första 45 min…och jag kommer på mig själv, flera gånger under promenaden, att inte låta bli att tycka synd om alla som ligger i sängarna och missar dessa underbara och rogivande stunderna.

Sakta men säkert vaknar staden till liv, ett par bilar lämnar sina pplatser och en och annan trött själ kommer trampandes på cykel, när jag närmar mig hemmet har dagen grytt och det har blivit ljust ute.

Magiskt att uppleva dessa stunder, lyssna till fåglarna…känslan av att äga gatorna…

1393356337511[1]

UNDERBAR start på dagen och jag är redo för en arbetsdag fylld med nya utmaningar tillsammans med mina minihuliganer, deras föräldrar och mina kollegor. En lång arbetsdag, då tisdagar är mötesdagar, följt av ett bröstpass & triceepspass med coachen Gittan.

Gör dig själv en tjänst, kliv upp tidigt imorgon och ge dig ut på en PW. Se hur en stad vaknar till liv och möt dagen…ta vara på dygnets timmmar och sov inte bort ditt liv. Sova kan man göra när man är gammal… 🙂

Ha det bäst tills vi hörs igen…och det blir rätt snart // S

Semiran Dag

Posts Google+