Är det så här…

Semiran Dag —  26 juni, 2013
26 juni, 2013

… det är att vara ”normal”?

I såfall föredrar jag nog att tillhöra den skara som är onormala. Att kliva upp ur sängen, njuta av en första kopp svart kaffe, svepa en BCAA och ge sig ut på en tidig morgonpromenad eller sätta sig på cykeln för att sen ha hela dagen framför sig!

Idag valde jag det motsatta. Vaknade, i vanlig ordning, strax innan fem. Drog upp persiener för att se hur regnet bokstavligt öste, inte bara som en tillfällig skur heller. Istället för att slå på kaffebryggan gick jag alltså tillbaka till sängen och bädda ner mig igen. Låg och läste, vred och vände på mig sen var tålamodet slut och suget över en kopp kaffe för stort. Då hade jag lyckats ha ihjäl en dryg timma – kändes som en evighet.. Bara att inse, kommer aldrig bli ”normal”!!

Beslutet över att hoppa morgoncardion stod fast istället fick det bli lite experimenternade i köket. Ny frukost skulle serveras till mitt kaffe. Resultatet blev något pajliknande i cocossmak med vaniljcasein. Och måste erkänna att det blev riktigt gott.

 

recept om du vill/vågar testa:
*1 dl äggvita
*några droppar flytande sötningsmedel
*kanel
*en tesked kokosmjöl
*en tesked linfrön
*några valnötter till garnering

*Vaniljsås gjord på MMSports casein som jag blandar med vatten.

direktlänkt för beställning: http://www.mmsports.se/Body-Science-Casein-100-Milkprotein.html

Det här caseinet är utan överdrift ett av marknadens bäst när det gäller att få till en tjockare konsistens så det verkligen smakar vaniljsås/pudding/glass.

Vispa ihop samtliga ingridienser, inte caseinet, till en smet, släng i en stekpanna och rör ihop. Servera med vaniljsåsen till en kopp kaffe/te.

Himlen är fortfaranade grå men jag tänker trotsa vädret, dra på mig regnstället och gå en SW, slow walk för dig som inte läst mina tidigare inlägg. Får leva efter ordspråket jag brukar säga till eleverna i skolan när de inte vill ut på rast vid regnväder:

– Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder! (+_~)

Ta vara på dagen oavsett vilket väder den bjuder på // höres snart igen S

Semiran Dag

Posts Google+