Smygtränar olympiskt – PB i snatch.

16 september, 2012
16 september, 2012

20120916-200754.jpg

20120916-200826.jpg
Alldeles för roligt för att inte testa. Jag ska bli bästa vän med den där jäkla skivstången. Jag är väldigt inne på snatch just nu men har INTE optimal rörlighet för den här komplexa övningen. Var jag tvungen att få dille på den svåraste typ? Såklart. Iaf, har ju testat lite några gånger nu och kände att jag baaaara ville släppa teknikstången för en stund och lägga på mer. Testa lite. Sagt och gjort, 35kg åkte upp. På vilja. Ingen teknik, men nu vet jag att jag har styrkan iaf. Det är kul! Om jag rycker 35kg nu, tänk hur bra det kan bli när tekniken sitter?

Det här med olympiskt har tagit över senaste veckan men igår fick jag till ett grymt ”byggpass” med axlar och armar på schemat. Så härlig men samtidigt fruktansvärd pump. Jag gillar inte att träna biceps alls. Tycker att det är skitsvårt med kontakten och att mina triceps är snyggare så det är roligare att köra dem;) Men det fick vägen iaf och det kändes riktigt härligt. Mage fick jag med också, första gången på några månader…

Comments

comments

kommentarer, 388 Visningar

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!