Instasunday.

16 september, 2012
16 september, 2012

20120916-201936.jpg

20120916-201945.jpg

20120916-202125.jpg

20120916-202308.jpg
Började dagen med lite sovmorgon. Har nästan varje söndag maroon5s låt på hjärnan. Den är härlig. Satte mig sen på bussen in mot stan, närmare bestämt sats sturplan där riskakor och jacked väntade. Även några fina kollegor och medgörliga skivstänger fanns även på plats. Tränade ett lätt ryggpass. Efter det blev det iväg till Escalier med bästis-Siri. Sååå härligt att ses! Hon och några till skulle käka brunch. Jag drack en cola och smuttade proteinshake. Dietstyle. Fan vad duktig jag är nu.

Efter en alldeles för kort stund drog jag vidare till nästa grej. Hockeyträning med mina grabbar. Första ordentliga passet med ett A-lag jag numera är fystränare åt. Känns så roligt och utmanande!!! Idag gick vi igenom rörlighet, Marklyft och fysträning generellt. De var riktigt duktiga så det ska bli spännande att se vilka resultat vi kan åstadkomma:D

Nu: kalastrött och hungrig. Hem till kvarg, protte, sambo och Beck. Hur härligt?!

Hoppas ni haft en grym helg! 

Comments

comments

kommentarer, 465 Visningar

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!