Formstatus.

14 september, 2012
14 september, 2012

20120914-120135.jpg
Jag måste säga att jag börjar gilla att vara lite ”fylligare” än vanligt. Har fått ganska många kommentarer om att jag blivit ”bitigare” på sistone, vilket jag självklart tar som en komplimang. Känns jättekul att se STARK ut. För det tycker jag att jag gör nu. Därför känns det lite läskigt att deffa bort det mjuka:/ Men det ska bli kul såklart! Jag gillar verkligen inte att känna mig ”smal”. Tight, absolut, men smal känns inte bra alls. Konstigt kanske men så är det.

Iaf, formen känns bra. Hoppas på mer massa under det mjuka i år. Ska bli jättekul att se vad som finns där under;) Dieten är igång nu och nästa vecka är det ytterligare en växel som ska läggas i och det är puls. Just nu är jag ganska risig faktiskt. Förkyld och hostig så chillar lite med träningen så att jag blir frisk. Ikväll väntar det bara mys. Vänner och värme. Hur härligt är inte det?! Ha en superhärlig fredag trots regn;)

Puss och kram /S

Comments

comments

kommentarer, 631 Visningar

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!